Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όσα δήλωσε για το «Love Island» λίγο πριν από την πρεμιέρα

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του «Love Island», η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στο «Πρωινό μας» για το νέο project που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΪ. Το μοντέλο είναι ενθουσιασμένο με το νέο επαγγελματικό βήμα του και ανυπομονεί να ξεκινήσουν να προβάλλονται τα επεισόδια. Η ίδια μας έδωσε μια γεύση απ’ όλα όσα θα δούμε στο… νησί της Αγάπης.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για το Love Island! Είμαι συνηθισμένη να μένω στο εξωτερικό, οπότε είμαι πολύ άνετη, πολύ ήρεμη και θα έλεγα αρκετά ενθουσιασμένη. Μου αρέσει πολύ το project, είναι ένα από τα show που παρακολουθώ πολλά χρόνια από το εξωτερικό και ανυπομονώ να δω και το δικό μας! Στο Love Island θα δείτε αγάπη, χαρά και ό,τι ζούμε γενικά στη ζωή μας κάθε μέρα. Κανονικές ιστορίες αγάπης», ήταν τα πρώτα λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Σχετικά με τον ρόλο της και το τι θα δούμε, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Ο δικός μου ρόλος είναι να είμαι εκεί, να βοηθάει τους τηλεθεατές να καταλαβαίνετε το project πάνω απ’ όλα και να “προσέχω” τα παιδιά έτσι ώστε να βρουν το ιδανικό ταίρι. Εκεί θα είμαι, ό,τι θέλουν θα τους συμβουλεύω! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι εκπλήξεις θα δείτε».

Και κατέληξε: «Δεν έχω άγχος ακόμη… Για εμένα το Love Island είναι κάτι καινούργιο και κάτι διαφορετικό και κάτι που θα ήθελα να συμμετέχω. Το παρακολουθούσα και εγώ χρόνια. Από την Ελλάδα θα μου λείψουν τα σουβλάκια».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού: Έχασαν για δεύτερη φορά τις βαλίτσες τους στο αεροδρόμιο

 Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Υπάρχει ένα δέσιμο που πιο δικό σου δεν γίνεται»

 Δημήτρης Σούρας: Αποκάλυψε πού σκόρπισαν την τέφρα της Μάρθας Καραγιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα