Μιχάλης Σαράντης – Μαίρη Μηνά: Η πρώτη βόλτα με τη νεογέννητη κόρη τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και μία εβδομάδα ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά! Το ζευγάρι απέκτησε ένα κοριτσάκι, το οποίο ήρθε στη ζωή στις 21/9, και σκόρπισε τα χαμόγελα στα πρόσωπα της οικογένειάς του. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι η είδηση της εγκυμοσύνης μαθεύτηκε λίγο καιρό πριν έρθει η κορούλα τους στον κόσμο.

Το πρωί της Πέμπτης 29/9, ο Μιχάλης Σαράντης και η Μαίρη Μηνά έκαναν την πρώτη βόλτα με την κόρη τους σε μια γειτονιά, που είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον γνωστό ηθοποιό. Ειδικότερα, το

ζευγάρι επισκέφτηκε την περιοχή που μεγάλωσε ο Μιχάλης Σαράντης κι έχει χιλιάδες αναμνήσεις, ωστόσο αυτή τη φορά όλα ήταν διαφορετικά. Ο ίδιος δεν είναι πια παιδί αλλά πατέρας ενός νεογέννητου κοριτσιού.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του στο Instagram δύο φωτογραφίες από την πρώτη βόλτα με την κόρη του και έγραψε ένα συγκινητικό κείμενο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιχάλης Σαράντης (@mihalisarantis)

Όσα έγραψε ο Μιχάλης Σαράντης

«Σε αυτό το σταυροδρόμι, μπροστά από τα σκαλιά αυτού του επιβλητικού νεοκλασικού, έχω περάσει όλη μου την παιδική ηλικία. Έχω παίξει σαν τρελός, έχω γελάσει, έχω φωνάξει, έχω τραγουδήσει, έχω ξενυχτήσει, έχω ακούσει την μάνα μου να με φωνάζει να ανέβω στο σπίτι, μέχρι και το πλατάνι που στέκει αγέρωχο στο παρτέρι εγώ με τους φίλους μου το έχουμε φυτέψει.

Τώρα, ήρθε η στιγμή να βγάλω βόλτα την κόρη μου πρώτη φορά και να κάτσω στα ίδια σκαλιά,όπως τότε. Έχουν αλλάξει τα πάντα και ταυτόχρονα δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν τι ζούμε αυτές τις ημέρες, τι ευλογία έχει φωτίσει τις ψυχές μας. Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν πόσο ευγνώμονες είμαστε για τις ευχές και τη αγάπη που έχουμε πάρει από όλους σας.

Το ευχαριστώ είναι λίγο. Σας ευχόμαστε ο,τι φωτεινό θέλετε να σας συμβεί, να σας το προσφέρει η Ζωή απλόχερα».

Διαβάστε ακόμα:

 Shaya στο “Πρωινό μας”: «Μου έλεγαν ότι οι Έλληνες δεν ήταν έτοιμοι να με αποδεχτούν λόγω…»

 Η «Γη της Ελιάς» ταξιδεύει στη Μαδρίτη -Δείτε φωτογραφίες

 Ελένη Μενεγάκη: «Είδα αυτό το πλάνο και πολύ με απασχόλησε, πρώτη φορά προβληματίστηκα έτσι»

Keywords
Τυχαία Θέματα