Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αντίδραση της στο τρέιλερ του GNTM!

Το τρέιλερ για τον νέο κύκλο του GNTM στον οποίο θα συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στις οθόνες μας.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, την καρέκλα του τέταρτου κριτή μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το project αναλαμβάνει η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία ήταν η art director του show.

Στο δυναμικό τρέιλερ που κυκλοφόρησε βλέπουμε πως η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει ένα ήσυχο πρωινό όταν πληροφορείται πως το GNTM ξεκινά. Ο ρυθμός της πασαρέλας ξεκινά και μέσα από μια γρήγορη και έντονη χορογραφία οδηγούμαστε στον Δημήτρη Σκουλό ο οποίος μας πληροφορεί πως…. «Αρχίσαμε…».

Ο Άγγελος Μπράτης στην συνέχεια με πιο αυστηρό ύφος αναφέρει πως «δεν αλλάζουν όλα…», ενώ το τρέιλερ καταλήγει στην νέα προσθήκη της κριτικής επιτροπής που είναι φυσικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί η οποία βρίσκεται στην τουαλέτα και αναρωτιέται: «Παιδιά τι έγινε; Έχασα κάτι; Τί φάση;».

Δείτε το ΕΔΩ!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να ευχηθεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram «Καλή επιτυχία!» σε όλους τους πρώην συνεργάτες της, κάνοντας tag πρώτη πρώτη την Βίκυ Καγιά, παρά τα όσα έχουν ειπωθεί περί κόντρας ανάμεσα τους…

Δείτε την ανάρτησή της:

Διαβάστε ακόμα:

GNTM Boys & Girls: Το δυναμικό τρέιλερ του 3ου κύκλου βρίσκεται στον αέρα!

Η Βασιλική Μιλλούση αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Ανέβαλαν δεύτερη φορά το γάμο τους λόγω κορονοϊού
Keywords
Τυχαία Θέματα