Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αλήθεια για τη σχέση της με τη Μαίρη Συνατσάκη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι το νέο αγαπημένο κορίτσι της τηλεόρασης μετά τη συμμετοχή της στο GNTP. Σήμερα το βράδυ θα βρεθεί καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη και θα μιλήσει για όλα από την πανέμορφη Σιγκαπούρη. Τι λέει για τη φημολογούμενη κόντρα της με την Μαίρη Συνατσάκη, την οποία φέτος διαδέχεται στην παρουσίαση του θεσμού μόδας και μουσικής Madwalk; Πως γνωρίστηκε με τη μέντορα και agent της Έλενα Χριστοπούλου και γιατί στην αρχή την… τρόμαξε; Γιατί δεν την φλερτάρουν στην Ελλάδα; Και τι λέει για το γάμο της με κουμπάρους τη Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο;

Σήμερα, 23 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο OPEN ο Mr Travel, Νίκος Κοκλώνης με συντροφιά την πανέμορφη Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταξιδεύουν στη μικρότερη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, την πανέμορφη Σιγκαπούρη.

H περιήγησή τους εκεί είναι μοναδική. Θα επισκεφτούν το διάσημο κήπο «SUPER TREE GROVE και GARDENS BY THE BAY», θα βγάλουν insta storiesστο άγαλμα σύμβολο της πόλης Merlion, θα περπατήσουν τη γραφική Arab street, θα διασκεδάσουν στη γεμάτη ζωντάνια περιοχή Little India και θα φτάσουν μέχρι το μεγάλο ζωολογικό κήπο που φιλοξενεί δεκάδες είδη ζώων.

Η κουβέντα τους θα ξεκινήσει σε ύψος 165 μέτρων από το έδαφος, στον περίφημο τροχό Singapore Flyer με θέα τη θάλασσα και εκεί η Ηλιάνα αποκαλύψει τα πάντα στον Νίκο.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Γερονικολού: Το νυφικό, το φιλί και το μήνυμα όλο υπονοούμενα

Keywords
Τυχαία Θέματα