Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 18/-22/2

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 18/2

Στα ζητήματα μόδας, το μαύρο χρώμα είναι χωρίς καμία αμφιβολία η πιο… ασφαλής περιοχή όλων των γυναικών. Και δικαιολογημένα, αφού το total black look μπορεί να σας κάνει σέξι, σικάτη, αλλά και να περάσετε απαρατήρητες, χωρίς όμως να χάσετε στιγμή τη θηλυκότητά

σας. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μαύρο γιλέκο με κούμπωμα, φορεμένο σαν μπλούζα και μια μαύρη ψηλόμεση παντελόνα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα τσόκερ με μαύρες διακριτικές μεταλλικές αλυσίδες, Art Wear Dimitriadis και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες open toe μαύρες snake print γόβες με λουριά με διακοσμητικά τρουκς, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Away We Glow της εταιρείας Nyx, τις γυαλάδες με το highlighter Face Studio, Chrome Extreme της Maybelline, το ρουζ Just A Pinch της MAC και στα χείλη το κραγιόν Volupte Tint In Balm Νο 7 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τρίτη 19/2

Μπορεί να είναι πολύ εύκολο να φορέσετε τις παγιέτες σας σε ένα δείπνο, σε ένα πάρτι, στις γιορτές κτλ., όμως ξέρουμε πως είναι κάπως δύσκολο να προσπαθείτε να τις ενσωματώσετε στο καθημερινό σας δύσκολο. Σήμερα θα δείτε πως μπορείτε να το κάνετε με τον ωραιότερο, πιο fashion και ασφαλή τρόπο, επιλέγοντας μια μίνι φούστα. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Desiree Fashionπου αποτελείται από μια σομόν κρουαζέ μπλούζα με δέσιμο στη μέση με τρουακάρ μανίκια και μια φούστα μίνι στενή με παγιέτες σε παστέλ χρωματισμούς. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με δυο κολιέ Leio Ross και ένα ζευγάρι nude snake print ψηλοτάκουνες γόβες με χιαστί λουριά και διακοσμητικά τρουκς, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές την υγρή μεταλλική σκιά, Liquid Metal For Eyes & More, της Radiant, τις γυαλάδες με το Gold Deposit Highlighter της MAC και στα χείλη το κραγιόν Nude Reality της εταιρείας Bobbi Brown. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα κυματιστά ατημέλητα μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τετάρτη 20/2

Το μικρό μαύρο φόρεμα – αλλιώς Little Black Dress ή LDB- είναι χωρίς καμία αμφιβολία το πιο διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας που θα είναι πάντα in fashion. ανεξάρτητα από τις τάσεις που μας επιβάλλουν κάθε σεζόν οι σχεδιαστές. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο που αποτελείται από ένα δερμάτινο μαύρο στράπλες φόρεμα με λοξό φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, Donna Karan, από το κατάστημα Mint στο Κολωνάκι και ένα oversized λευκό πουκάμισο φορεμένο πάνω από το φόρεμα και δεμένο μπροστά, από την εταιρεία μόδας, BSB. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με κολιέ Leio Ross και ένα ζευγάρι μαύρες μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα The Balm Voyage της εταιρείας The Balm, τις βλεφαρίδες Whispies της Ardell και στα χείλη δυο κραγιόν, το Bite O’ Georgia της MAC και το Rouge Volupte Shine Νο 30 της YSL. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση και λίγο όγκο, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Πέμπτη 21/2

H μίνι δερμάτινη φούστα αποτελεί μία από τις πιο στιλάτες επιλογές για το ντύσιμό σου. Είναι κομψή και sexy και μπορείς με αυτοπεποίθηση να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ σε όλες σχεδόν τις περιστάσεις, καθημερινές και επίσημες. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο της εταιρείας Zini που αποτελείται από ένα λευκό μεταξωτό πουκάμισο, κρουαζέ και μακρυμάνικο και μια μίνι στενή δερμάτινη φούστα σε ανοιχτό ταμπά. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκά ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουριά, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τις σκιές από την παλέτα Contour Intuitive, Eye And Face Sculpting Palette της εταιρείας Nyx και στα χείλη δυο κραγιόν, το Retro Matte, Runway Hit, A 36 της MAC και το Phyto -Lip Twist, No 7 της Sisley. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ίσια μαλλιά με ανάλαφρες άκρες και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Παρασκευή 22/2

Για τις τελευταίες σεζόν οι σχεδιαστές μόδας εμπνεύστηκαν από την Άγρια Δύση, ανεβάζοντας στην πασαρέλα τους κορίτσια που έμοιαζαν να πρωταγωνιστούν σε western ταινίες. Denim ρούχα, cowboy μπότες και booties, χαρακτηριστικά καπέλα, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που πρωταγωνιστούν σε αυτή την τάση που σας προτείνουμε, αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, να την υιοθετήσετε και εσείς. Σε αυτή έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τελευταία ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα off white τζιν σύνολο της εταιρείας Massimo Dutti που αποτελείται από ένα πουκάμισο με western λεπτομέρειες και ένα skinny παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μια φαρδιά καφέ δερμάτινη ζώνη από προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι καφέ δερμάτινα ψηλοτάκουνα western booties, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης με πρωταγωνιστές τη σκιά Constructivist Paint Pot της MAC, τις γυαλάδες με το Blind The Haters, Highlighter, OfraXNikkieTutorials, το ρουζ Mai Tai της Ofra και στα χείλη το κραγιόν Frost της MAC. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξ εκυματιστά ατημέλητα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα