Χρίστος Αντωνιάδης: Η αποκάλυψη για τη σύζυγό του μετά τη γέννηση των διδύμων -«Ακόμη δεν έχουμε βρει χρόνο για εμάς»

Πριν από μερικούς μήνες o Χρίστος Αντωνιάδης και η Αφροδίτη Τσώνου έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η σύζυγος του τραγουδιστή έφερε στον κόσμο δύο δίδυμα αγοράκια που τους άλλαξε ριζικά τη ζωή.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης παραχώρησε εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στον ρόλο του πατέρα. Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε πως η Αφροδίτη Τσώνου αφιεώνει τον περισσότερο χρόνο στην ανατροφή των παιδιών τους, με αποτέλεσμα να μη βρίσκουν χρόνο για εκείνους.

Όσα είπε ο Χρίστος Αντωνιάδης
στη συνέντευξή του

Πώς είναι ο ρόλος του μπαμπά;

Είναι ένα τελείως διαφορετικό κεφάλαιο, αχαρτογράφητα νερά για μένα. Είναι ένα κεφάλαιο το οποίο δεν περίμενα ότι θα ανοίξει τελικά. Εδώ και λίγα χρόνια σκεφτόμουν ότι δεν θα συμβεί, αλλά τελικά συνέβη και επειδή μου αρέσει να λέω αλήθεια, έχει ώρες που είναι καταπληκτικό και άλλες που είναι απίστευτα βασανιστικό.

Πέσατε και στα βαθιά γιατί είναι δυο τα μωρά…

Έχω δυο γιους και ο ένας είναι ο ήσυχος. Έτσι και είχαμε κάνει μόνο αυτόν, θα λέγαμε με τη γυναίκα μου δεν κάναμε άλλα 4-5. Εύκολο είναι τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο. Ο άλλος όμως κάνει για δέκα (γέλια).

Ο ερχομός των παιδιών σας έφερε ακόμη πιο κοντά με τη σύζυγό σας;

Δεν είναι εύκολο και περνάει αρκετά πιεστικά και η σύζυγος, αλλά και εγώ. Ακόμη δεν έχουμε βρει χρόνο για εμάς τους δυο. Το 98% του χρόνου της είναι αφιερωμένο στα παιδιά. Όταν αυτό θα γίνει πιο ελαστικό, θα πρέπει να μου ξανακάνεις την ερώτηση (γέλια). Η δουλειά για όσους ξέρουν από δίδυμα δεν είναι διπλή, αλλά σαν να είναι στο τετράγωνο.

Διαβάστε ακόμα:

Μιχαήλ Ταμπακάκης: «Είμαστε σε μια εποχή που δεν χωράνε ταμπέλες σε κανέναν τομέα»

Παναγιώτης Βασιλάκος: Εγκλωβισμένος στο Πήλιο εξαιτίας της κακοκαιρίας – «Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο»

Δήμητρα Βαμβακούση: Η τρυφερή εξομολόγηση στον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά τη αποκάλυψη του γάμου τους

Keywords
Τυχαία Θέματα