Ιδού τα 4 hot hair trends του Χειμώνα

Σας το φέραμε από εδώ, σας το φέραμε από εκεί τελικά σας πείσαμε να κόψετε τα μαλλιά σας ή να τολμήσετε ένα νέο styling. Επιτέλους. Ο Χειμώνας έρχεται και μια αλλαγή παύλα ανανέωση πρέπει να γίνει. Ωραία τα μακριά και ανέμελα μαλλιά αλλά μεταξύ μας τώρα δεν παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Πρέπει να έχει το κούρεμα και το styling το κάτι του.

Και ειδικά φέτος οι hairstylist “ζωγράφισαν”. Επανέφεραν στο προσκήνιο κάθε λογής καρέ που είναι τόσο chic, τους κότσους και 30 χρόνια μετά την περμανάντ! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι celebrities, η μία μετά την άλλη, επισκέπτονται τον κομμωτή τους και του ζητούν μια μεγάλη ή πιο διακριτική αλλαγή. Δεν βλέπετε τι γίνεται στους προσωπικούς λογαριασμούς και των μεν (hairstylists) και των δε (celebs);

Ας δούμε όμως τώρα τα 5 σημαντικότερα hair trends και με γεια σας

Ο κότσος ανεβαίνει ψηλά και θυμίζει αέρινες μπαλαρίνες. Τη φετινή σεζόν δεν θα κάνετε messy buns, αντιθέτως τα μαλλιά είναι συμμαζεμένα και σφιχτά πιασμένα. Για να το πετύχετε θα απλώσετε μικρή ποσότητα λαδιού στην κορυφή ώστε να αποκτήσουν λάμψη, θα τα πιάσετε σε αλογοουρά αρχικά και στη συνέχεια θα δημιουργήσετε έναν κότσο που θα στερεώσετε με τσιμπιδάκια.

Το κοντό bob είναι η μεγαλύτερη τάση. Οι ειδικοί επιμένουν ότι όσο χαλάει ο καιρός τα μαλλιά κονταίνουν. Δεν ακουμπούν καν τους ώμους, για την ακρίβεια φτάνουν στο ύψος του πηγουνιού. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συζητήσετε με τον δικό σας hairstylist ώστε να δημιουργήσει το bob που ταιριάζει στην υφή των μαλλιών σας αλλά και το σχήμα του προσώπου σας.

Η μεγάλη επιστροφή! Περμανάντ φίλες μου και μην πανικοβάλλεστε δεν έχει καμία σχέση με την επεξεργασία που γινόταν πριν από 30 χρόνια. Η σύγχρονη δημιουργεί απαλές μπούκλες και γοητευτικά beachy waves αλλά κυρίως δεν καταστρέφει τα μαλλιά όπως συνέβαινε στα 80’s. Δεν είναι τυχαίο ότι η Emma Stone και η Kerry Washington επέτρεψαν στους hairstylists να προχωρήσουν στη χημική επεξεργασία. Αν θέλετε λίγο όγκο λοιπόν τύπου Carrie Bradsaw αυτή είναι μια καλή ιδέα.

Με 60’s mood.Ένα χτένισμα επμπνευσμένο από τα κλασικά του Marlo Thomas αλλά στη σύγχρονη μορφή του που σημαίνει sleek, απαλό και με τις άκρες γυρισμένες προς τα μέσα. Είναι ίσως το πιο ρομαντικό look του χειμώνα.

Διαβάστε ακόμη:

Τα βερνίκια νυχιών με glitter δεν είναι μόνο για τις γιορτές

Δείτε τι θα κάνετε σήμερα το βράδυ για έχετε το πρωί απαλά και υπέροχα πόδια

Keywords
Τυχαία Θέματα