Η Ζέτα Μακρυπούλια υιοθέτησε το απόλυτο μονοχρωματικό beauty look που πρέπει να δείτε και να αντιγράψετε!

H Ζέτα Μακρυπούλια είναι γλυκιά, κομψή και ακολουθεί τις τάσεις επιλέγοντας εκείνες που την αντιπροσωπεύουν. Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ μας εμπνέει πολύ συχνά αφού επιλέγει beauty looks που μπορούμε να αντιγράψουμε ακόμη κι αν δουλεύουμε από το σπίτι και συναντάμε τους συνεργάτες μας μέσα από τον υπολογιστή.

Η τελευταία της εμφάνιση

μάλιστα είναι μία από τις ωραιότερες που έχουμε δει τελευταία. Ακολούθησε το μονοχρωματικό trend που λατρεύουν οι celebrities στην πιο γλυκιά και ρομαντική απόχρωση του ροζ.

Η Ζέτα συνδύασε το outfit με ροζ χρώμα σε χείλη, μάτια και ζυγωματικά ενώ μάζεψε τα μαλλιά της σε μια ανάλαφρη αλογοουρά που στερέωσε με έναν επίσης ροζ φιόγκο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official στις 5 Οκτ, 2020 στις 5:24 πμ PDT

Οι τόνοι του ροζ είναι μεγάλη τάση το φετινό φθινόπωρο και η αλήθεια είναι πως ταιριάζουν σε όλα τα δέρματα. Επίσης είμαστε σίγουρες πως υπάρχει ήδη στο νεσεσέρ σας ροζ κραγιόν και blush το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για σκιά.

Όσο για το αξεσουάρ μαλλιών, ακόμη κι αν δεν έχετε είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσετε μιας και θα το δείτε παντού τους επόμενους μήνες.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαντήλι άλλωστε. Και μην ξεχνάτε πως είναι ο ευκολότερος τρόπος να αναβαθμίσετε το hair look σας αλλά και να αποκτήσετε το τέλειο χτένισμα αν τα μαλλιά σας περνούν μία κακή μέρα.

Το μακιγιάζ της Ζέτας Μακρυπούλια επιμελείται η Γωγώ Νικηφοράκη και τα μαλλιά της ο Στέφανος Βασιλάκης -και οι δυο φροντίζουν καθημερινά και τη Φαίη μας στο Πρω1νό.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

H Θεανώ Μπέλλα σας αποκαλύπτει πως θα αποκτήσετε το εφέ lifting στο πρόσωπό σας!

H Cara Delevingne αντιγράφει και απογειώνει το haircut της Miley Cyrus!

Keywords
Τυχαία Θέματα