Πρω1νό – Αποκλειστικό: Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Μάνεση και το παρασκήνιο της ρήξης με την Μελέτη

Η συνεργασία στην εκπομπή «Ώρα για Μελέτη» ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, ωστόσο οι διαφωνίες του Νίκου Μάνεση και της Ελεονώρας Μελέτη πάνω στην επιμέλεια και το περιεχόμενο της εκπομπής τους οδήγησαν πριν από τις εβδομάδες να μην μιλούν καθόλου.

Έπειτα από μια πτώση στα νούμερα της εκπομπής η Ελεονώρα Μελέτη επικαλέστηκε πως

το περιεχόμενο της εκπομπής δεν είναι αυτό που η ίδια ήθελε, σύμφωνα με τον Νίκο Παρτσώλη και τότε η Ελεονώρα ζήτησε να κάνει αυτό που έκανε και στα Μεσάνυχτα, δηλαδή να φέρνει κοινωνικά θέματα και συνεντεύξεις ανθρώπων που έχουν σχέση με την επικαιρότητα και έτσι ξεκίνησε η κόντρα.

Όπως ανέφερε στο Πρω1νό ο Αλέξης Μίχας, η Ελεονώρα Μελέτη ήθελε να έχει λόγο στο περιεχόμενο της εκπομπής. Από την πλευρά του ο Νίκος Μάνεσης επέμενε ότι η επιμέλεια είναι δική του.

Σε αποκλειστικές δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Μάνεσης στο Πρω1νό και στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα ανέφερε:

«Παιδιά δεν θα μιλήσω σε μια εκπομπή που είναι απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη! Θα αρχίσουν οι διαρροές μετά. Την καλημέρα μου στον Βαγγέλη Περρή. Γεια σας. Παιδιά, επιστρέφω στη δουλειά μου. Δεν ήμουν ποτέ αρχισυντάκτης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Πρέπει να μάθετε πως το είχα πει πρώτα και μετά να το συζητήσουμε. Δεν κάνω δηλώσεις άλλες», ανέφερε ο Νίκος Μάνεσης.

Δείτε τις δηλώσεις του Νίκου Μάνεση στο Πρω1νό:

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Νίκος Μάνεσης εδώ και τρεις εβδομάδες δεν έχουν καμία επικοινωνία και επικοινωνούν μέσω τριών συνεργατών τους. Ο Νίκος Μάνεσης έχει αποστασιοποιηθεί στην παρούσα φάση. Εκκρεμούν δύο συσκέψεις με την διοίκηση του σταθμού, ενώ η παρουσιάστρια σκέφτεται να στείλει και επιστολή στο κανάλι, γνωστοποιώντας σε όλους όσα συνέβησαν αυτό το διάστημα.

Πριν τρεις εβδομάδες υπήρξαν καταγγελίες στην διοίκηση και σε διευθυντικά στελέχη ότι ο Νίκος Μάνεσης ασκούσε bullying, ή αν θέλετε μια έντονη λεκτική συμπεριφορά απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη και συνεργάτες της, συνεργάτες που είχε επιλέξει η ίδια για την εκπομπή. Αμέσως η παρουσιάστρια επικοινώνησε με την διοίκηση και ζήτησε εξηγήσεις από τον Νίκο Μάνεση και η σχέση διερράγη, όπως μετέφερε στην εκπομπή ο Αλέξης Μίχας.

Ο Alpha εξετάζει τα σενάρια της επόμενης ημέρας και είναι ενοχλημένος από τις διαρροές και των δύο συνεργατών, όπως ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό.

Διαβάστε ακόμα:

Η Ιωάννα Μαρτζούκου επιβεβαιώνει το χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Καζάκο

Big Brother: Υποψήφιες προς αποχώρηση Σοφία και Αφροδίτη! Παραβίασαν τους κανονισμούς!

GNTM: Αγνώριστη η Ξανθή Τζερεφού μετά την απώλεια κιλών!

Keywords
Τυχαία Θέματα