Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ξεκαθαρίζει: “Το ‘Πάμε Πακέτο’ είναι δικό μου δημιούργημα”

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη φημολογία πως το “Πάμε Πακέτο” θα επιστρέψει στον Alpha. Ωστόσο, είναι γνωστό πως η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Open με παρουσιάστρια τη Βίκυ Χατζηβασιλείου. 

Το πρωί της Δευτέρας (13/5) η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” και ξεκαθάρισε πως το “Πάμε Πακέτο” είναι δικό της δημιούργημα. Μάλιστα, μαζί της ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος θα είναι ο παραγωγός της εκπομπής και ανακοίνωσαν πως η εκπομπή επιστρέφει το φθινόπωρο.

“Ο Alpha είχε πάρει

ένα κόνσεπτ, ένα φορμάτ, για να υπάρχει μια νομική κάλυψη, σε σχέση με όλο αυτό που είχε γίνει με τον ΑΝΤ1, το οποίο λεγόταν “The package”. Σε αυτό το φορμάτ δεν υπήρχε στούντιο, δεν υπήρχε παρουσιαστής, ήταν απλά ένα πακέτο που πήγαινε από σπίτι σε σπίτι. Και το έφτιαξα όλο αυτό εγώ διαφορετικό με όλες τις νομικές καλύψεις γιατί τυχαίνει να είμαι και νομικός για να μπορέσει να σταθεί ως πνευματικό προϊόν.

Έκανα όλες αυτές τις διαφοροποιήσεις που χρειαζόταν και όλο αυτό είναι δημιούργημα δικό μου. Είναι δικό μου το δημιούργημα, δεν υπάρχει αυτό στο κόνσεπτ που έχει αγοράσει ο Alpha!”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η αποκάλυψη για την Ιωάννα Τούνη και το ροζ βίντεο: “Είχε καταρρεύσει κι έκλαιγε” 

H εξομολόγηση της Χρύσας Ρώπα: “Έπαθα ‘σεισμό’ ψυχολογικά. Δεν υπήρχε καμία κατανόηση” 

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει φορώντας το καπέλο της κόρης της, Μαρίνας! 

Keywords
Τυχαία Θέματα