Δείτε πως θα αφαιρέσετε σωστά τα αδιάβροχα προϊόντα από τα μάτια σας!

Είμαστε πλέον στα μέσα του Καλοκαιριού, κάθε weekend είστε στην παραλία και ετοιμάζεστε για τις διακοπές σας. Στο νεσεσέρ σας υπάρχουν εδώ και αρκετές εβδομάδες τα κατάλληλα αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ.

Με εκείνα μόνο μπορείτε να κάνετε άφοβα βουτιές στη θάλασσα και την πισίνα και παράλληλα να είναι αναλλοίωτα όσο κι αν ανέβει η θερμοκρασία.

Κάποιες από εσάς άλλωστε συνεχίζετε να κάνετε περίγραμμα με το αγαπημένο σας eyeliner στις πιο έντονες αποχρώσεις που

φέτος είναι μεγάλη τάση και να απλώνετε παράλληλα δύο στρώσεις μάσκαρα ώστε οι βλεφαρίδες σας να αποκτούν απίθανο μήκος και καμπύλες.

Το υπέροχο eye make up look όμως αργά το βράδυ θα πρέπει να το αφαιρέσετε. Είναι κανόνας άλλωστε, δεν πέφτετε ποτέ για ύπνο αν προηγουμένως δεν έχετε κάνει σωστό ντεμακιγιάζ. Και σε αυτό ακριβώς το σημείο, σύμφωνα με τους ειδικούς, κάνετε το μεγάλο λάθος: Αφαιρείτε τα αδιάβροχα προϊόντα μακιγιάζ ματιών τρίβοντας δυνατά την περιοχή χρησιμοποιώντας βαμβάκι, μαντηλάκια καθαρισμού ή τα χέρια σας.

Στη συνέχεια είναι πολύ πιθανό να βλέπετε στο βαμβάκι αρκετές βλεφαρίδες και αυτό όπως καταλαβαίνετε δεν είναι καλό. Παράλληλα ταλαιπωρείτε με αυτό τον τρόπο και την περιοχή των ματιών που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και εύθραυστη.

Οι ειδικοί λοιπόν επιμένουν πως πρέπει πάντα να υπάρχει στο νεσεσέρ σας ένα προϊόν ντεμακιγιάζ ματιών. Είναι εξίσου σημαντικό με εκείνο του προσώπου. Είναι κατάλληλο για την περιοχή αφού περιέχει συστατικά που την ενυδατώνουν, τη φροντίζουν και την προστατεύουν.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απλώσετε μικρή ποσότητα στο δίσκο από βαμβάκι και να τον ακουμπήσετε απαλά πάνω στα μάτια σας. Προσοχή: Μην τα τρίψετε. Τα υπολείμματα από τα προϊόντα μακιγιάζ θα αφαιρεθούν αμέσως  και παράλληλα οι βλεφαρίδες σας θα μείνουν στη θέση τους και θα αποκτήσουν την υγρασία που έχουν ανάγκη καθώς και τη θρέψη. 

Εμείς σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα ντεμακιγιάζ ματιών:

Apivita Απαλό Γαλάκτωμα Ντεμακιγιάζ Ματιών με βιολογικά έλαια ελιάς και αμυγδάλου

Clinique Take the Day Off

La Roche Posay Demaquillant Yeux

Vichy Purete Thermale Soothing Eye Make-Up Remover 

Garnier Skin Naturals Ντεμακιγιάζ Ματιών Express 2 σε 1

Μια ματιά ακόμα:

Το αγαπημένο serum της Kim Kardashian μειώνει τους πόρους και στοιχίζει 20 ευρώ!

Ηalf-Dips: Είναι το νέο nail trend και πρέπει να το υιοθετήσετε asap!

Keywords
Τυχαία Θέματα