Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/11

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το ψηλόμεσο τζιν που πρέπει όλες να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας αφού κολακεύει όλους τους σωματότυπους και δείχνει υπέροχο, τόσο με sneakers, όσο και με ψηλοτάκουνα. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ στις περισσότερες περιστάσεις και να συνδυαστεί με όλα σχεδόν τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας. Αν ακόμα δεν έχετε κάποιο, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε, αφού τρέχει ακόμα το δεκαήμερο εκπτώσεων

στην αγορά.

Σε αυτό το έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα λευκό πουκάμισο βαμβακερό, ένα νεγκλιζέ τοπ από μέσα και ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι.

Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι suede booties, Mark Milan.

Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το κατακόκκινο κραγιόν της, Ultimate Red Long Lasting Liquid Lipstick της Ofra Cosmetics και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, πιάνοντας μια μισή αλογοουρά και αφήνοντας ανέμελες τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε πως έχουν φορέσει το τελευταίο διάστημα το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι αγαπημένες fashion bloggers, celebrities που ξεχωρίζουμε για το στυλ τους, κορίτσια που ενδιαφέρονται για τη μόδα αλλά και σχεδιαστές που το ανέβασαν στις πασαρέλες τους.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και κατόπιν απαντήστε μας στην εξής ερώτηση… Ποιο από τα παρακάτω looks σας αρέσει περισσότερο και θα το υιοθετούσατε κι εσείς με την πρώτη ευκαιρία;

Timothy Hiatt/Getty Images/Ideal Image

Tibrina Hobson/Getty Images/Ideal Image

Don Arnold/Getty Images/Ideal Image

Andreas Rentz/Getty Images/Ideal Image

Rodin Eckenroth/Getty Images/Ideal Image

David M. Benett/Getty Images/Ideal Image

Isa Foltin/Getty Images/Ideal Image

Vittorio Zunino Celotto/Getty Images/Ideal Image

Stefania D’Alessandro/Getty Images/Ideal Image

Han Myung-Gu/Getty Images/Ideal Image

Μια ματιά ακόμα: Η εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 5/11

Keywords
Τυχαία Θέματα