Η βασική κίνηση που πρέπει πάντα να κάνεις πριν το σεξ…

Το σεξ δεν είναι απλή διαδικασία αφού απαιτεί ολόκληρη ιεροτελεστία προκειμένου να ετοιμαστείς για τη συνεύρεση με το σύντροφό σου.

Μπάνιο, απολέπιση, αποτρίχωση παντού, κρέμες σώματος, σέξι εσώρουχα, κολόνια και πόσα ακόμα βήματα προκειμένου να είναι η επιδερμίδα σου απαλή και μυρωδάτη.

Ωστόσο υπάρχει ένα ζήτημα αμφιλεγόμενο που θα βρει πολλές γυναίκες αντίθετες. Σύμφωνα με τους ειδικούς βασικό βήμα πριν το σεξ είναι το καλό ντεμακιγιάζ.

Η καθαριότητα του προσώπου σου είναι ένα κομμάτι που δεν πρέπει να παραμελήσεις και φυσικά δεν θα την πετύχεις φορώντας υψηλής κάλυψης make up στην επιδερμίδα σου.

Ο καλός σου είναι σίγουρο πως σε προτιμάει 100% φυσική και προφανώς δεν θα του αρέσει να σε φιλάει και να νιώθει τη γεύση από το foundation, το κραγιόν και την πούδρα σου. Άσε που με την τριβή είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους μικρόβια που θα προκαλέσουν σπυράκια και μολύνσεις στο πρόσωπό σου.

Την επόμενη φορά λοιπόν, ακολούθησε τα συνηθισμένα βήματα αλλά άσε στην άκρη το μακιγιάζ και αφέσου στην αγκαλιά του αγαπημένου σου που σίγουρα προτιμάει την φρέσκια και φυσική σου ομορφιά!

Διάβασε ακόμα: Θέλεις να μάθεις τι προσέχει πρώτα ένας άντρας πάνω σου; Διάβασε εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα