Η Τζένη Μελιτά παντρεύεται! «Οργανώνω τον γάμο μου, ετοιμάζουμε κάτι πολύ μικρό»

Η Τζένη Μελιτά αυτή τη σεζόν παρουσιάζει μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο τη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν».

Οι δύο παρουσιαστές τρέφουν μεγάλη αγάπη γι’ αυτή τη δουλειά κι έχουν αποσπάσει πολλά θετικά σχόλια.

Η κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» κι ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης «εισέβαλαν» στο πλατό της εκπομπής και συνάντησαν τη

Τζένη Μελιτά.

Η παρουσιάστρια μίλησε για τη συνεργασία της με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, την αρνητική κριτική, ενώ αποκάλυψε ότι οργανώνει τον γάμο της.

Αναφερόμενη στην εκπομπή και στη συνεργασία της με τον συμπαρουσιαστή της, η Τζένη Μελιτά είπε: «Τον Φώτη τον θαύμαζα και τον θαυμάζω γι’ αυτό που είναι».

Όταν ρωτήθηκε για το αν τη στενοχωρούν τα αρνητικά σχόλια και η κριτική, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε πως την επηρεάζει, όμως έχει μάθει μέσα στα χρόνια να τα διαχειρίζεται: «Με έχει ρίξει η κακή κριτική πολλές φορές γιατί είμαι χρόνια στη δουλειά. Το έχω δουλέψει πολύ και στην ψυχοθεραπεία αυτό. Δεν είναι μόνο η κριτική που ακούμε στη δουλειά μας αλλά σε πολλά πράγματα που κάνουμε. Προσπαθώ να μη με επηρεάζει τόσο. Έχω μάθει ότι όταν μια αρνητική κριτική σε πονάει, σημαίνει ότι και εσύ κάτι δεν έχεις δουλέψει μέσα σου, οπότε ναι, με κάνει καλύτερη κι ας με πονάει».

Ακόμα, η Τζένη Μελιτά μίλησε για την προσωπική ζωή της. Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία εκείνη και ο Σπύρος Μαργαρίτης συμπορεύονται και, μάλιστα, αναμένεται σύντομα να επισφραγίσουν την αγάπη τους, κάνοντας έναν κύκλο σε στενό κύκλο:

«Είμαστε στα 9 χρόνια και θα πάμε στα 10. Έχουμε περάσει την κρίση της επταετίας με πολύ προσωπική δουλειά και των δύο. Έχουμε κάτσει 2-3 φορές κάτω και έχουμε πει ”θέλουμε να προσπαθήσουμε;” Και το έχουμε καταφέρει. Έρχονται τα πολύ ωραία σιγά – σιγά. Οργανώνω τον γάμο μου, με λίγους συγγενείς και φίλους. Ετοιμάζουμε κάτι πολύ μικρό με λίγους και πολύ αγαπημένους συγγενείς», εξομολογήθηκε η Τζένη Μελιτά.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Οι 4 παίκτες που έθεσαν βέτο ότι θα αποχωρήσουν, αν έμεναν Δαλάκα – Ασημίνα

  Αθηνά Οικονομάκου: Η on air συγκίνηση και η αναφορά στην κρίση του γάμου της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο

Μιχάηλ Ταμπακάκης: Χειμερινή απόδραση για τον πρωταγωνιστή του «Μαύρου Ρόδου»

Keywords
Τυχαία Θέματα