Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Εξιτήριο από το μαιευτήριο μαζί με τον γιο τους – Φωτογραφία

Σε πελάγη απέραντης ευτυχίας πλέουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα, καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο παιδί τους. Η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, δηλαδή ακριβώς έναν μήνα πριν από τα δικά της γενέθλια.

Το ζευγάρι περίμενε πως και πως τη στιγμή που θα κρατήσει το μωρό του στην αγκαλιά του και έτσι πλέον η πιο βαθιά επιθυμία του έγινε πραγματικότητα! Η Ελένη Φουρέιρα γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και ο Αλμπέρτο Μποτία βρίσκονταν στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της γέννας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου

11/2 η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τραγουδίστρια φορώντας ένα μαύρο φούτερ και μία κόκκινη καμπαρντίνα πόζαρε στο πλευρό του αγαπημένου της αλλά και του γιατρού και της μαίας που βρέθηκαν στο πλευρό της και τη στήριξαν σε όλο αυτό το ταξίδι.

«Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Φουρέιρα και ο σύντροφός της Αλμπέρτο Μποτία καθώς έφεραν στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Το αγοράκι τους γεννήθηκε στην Κλινική ΡΕΑ την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023.

Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του ζευγαριού ήταν ο ιατρός κ. Μητσάκος – Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος και η μαία του κα. Ταμπουράκη Φωτεινή», έγραψε η ανακοίνωση του μαιευτηρίου.

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, λοιπόν, επιστρέφουν σήμερα στο σπίτι τους πιο χαρούμενοι από ποτέ! Μπορεί πριν από λίγες ημέρες να έφυγαν δύο από εκεί, όμως τώρα γυρίζουν τρεις, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην κοινή πορεία τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Παίκτρια του GNTM κατηγορείται πως εξαπατά εταιρίες με ρούχα – Ο ρόλος του Γρηγόρη Αρναούτογλου

 Πέτρος Φιλιππίδης: Η δεύτερη καταγγέλλουσα «λύνει» τη σιωπή της – «Σκοπός της υπεράσπισης ήταν να με εξευτελίσει»

 J2US: Τα ζευγάρια που «κλείδωσαν» για τον νέο κύκλο του reality

Keywords
Τυχαία Θέματα