Η τρυφερή εξομολόγηση του Τάσου Κωστή για τη σύζυγό του!

Καλεσμένος στην εκπομπή “ΦλΕΡΤ” βρέθηκε ο Τάσος Κωστής, ο οποίος μίλησε στη Νάντια Κοντογεώργη τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για την προσωπική του ζωή.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη σειρά “Χαιρέτα μου τον πλάτανο”, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει και εξήγησε γιατί αποφάσισε να μην δουλεψει στο θέατρο.

“Θέλω να κάνω ένα πράγματα τη φορά. Φέτος είπα να μην κάνω θέατρο, γιατί λόγω της κατάστασης είναι δύσκολο και όσοι θεατές θα μπουν στο θέατρο τον χειμώνα θα είναι ήρωες, είπα να κάνω τηλεόραση. Έτυχε να είμαι στην μεγάλη μου αγάπη και την πρώτη, εδώ στην ΕΡΤ.”, τόνισε.

Όταν η κουβέντα πήγε στη σύζυγό του, έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για εκείνην: “Η σύζυγος μου μού πρόσφερε και μου έμαθε την συντροφικότητα. Είναι η Πηνελόπη μου. Εκείνη που για χρόνια δούλευα, μέχρι τα 58 μου, για 18 ώρες την ημέρα, περίμενε στο σπίτι να μεγαλώσει το παιδί μας. Να γυρίσεις στο σπίτι και να ηρεμήσεις. Με περίμενε εκεί, για αυτό την λέω Πηνελόπη. Που περιμένει» παραδέχθηκε με γλυκύτητα ο Τάσος Κωστής. Όταν γνωριστήκαμε δεν την περίμενα όπως είναι τώρα, αλλά μέσα στο μυαλό μου την είχα. Είναι εκεί στα δύσκολα σαν σύντροφος”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Έλληνας τραγουδιστής αποκάλυψε για τις θαυμάστριες του: “Ορμάνε κι όπου πιάσει το χέρι” 

Θετικός στον κορονοϊό ο Zlatan Ibrahimovic-Το πρώτο μήνυμα του ποδοσφαιριστή 

Εντάσεις στο My Style Rocks: Η Έρη κατηγόρησε “ανοιχτά” την Κάτια πως έχει στιλίστα! 

Keywords
Τυχαία Θέματα