Τάμτα: Αυτό είναι το άρωμα που δεν αποχωρίζεται!

Το Angel Nova είναι το νέο αστέρι του κόσμου των αρωμάτων του οίκου Mugler και είναι αφιερωμένο στις τολμηρές γυναίκες που κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα. Σχεδόν τριάντα χρόνια μετά τη δημιουργία του εμβληματικού Angel, ο οίκος αποφάσισε να το ανανεώσει.

Και τώρα είναι εδώ ένα σαγηνευτικό Eau de Parfum που δημιουργήθηκε από απολαυστικές νότες φρούτων, ενός αποκλειστικού

τριαντάφυλλου του οίκου και νότες ενός έντονου, μοντέρνου ξύλου. Ο εκτυφλωτικός συνδυασμός απόλαυσης και αυτοεπιβεβαίωσης χάρη σε ένα fruity, floral και  ξυλώδες Eau de Parfum.

Και ambassador αυτού: Η Τάμτα. Τολμηρή. Με edgy διάθεση. Εκκεντρικά κομψή. Με παντοτινά νεανικό πνεύμα. Και πάνω απ’ όλα, με συνεχές πάθος για αναπάντεχα ταξίδια στη μουσική βιομηχανία, αλλά και στις ενδυματολογικές της προτιμήσεις.

Επιλογές με ρίσκο που όμως στέφονται με απόλυτη επιτυχία. Η Τάμτα ενσαρκώνει απόλυτα τις αξίες του οίκου Mugler αλλά και του νέου γυναικείου αρώματος Angel Nova. Είναι πάντα έτοιμη να πιστέψει στα όνειρα της. Να τα επιτύχει. Να εξερευνήσει όλες τις διεξόδους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις 21 Σεπ, 2020 στις 5:50 πμ PDT

Η Τάμτα για το λανσάρισμα του νέου αρώματος φωτογραφίζεται με ρούχα από την τελευταία συλλογή του οίκου, κρατώντας ένα άρωμα που σε παρακινεί να πιστέψεις στα όνειρά σου και στον εαυτό σου. Γιατί τα πάντα είναι δυνατά!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tamta (@officialtamta) στις 22 Σεπ, 2020 στις 8:15 πμ PDT

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Hair oil: Το μοναδικό προϊόν που θα σώσει τις ξηρές και ταλαιπωρημένες άκρες -Δείτε τα 5 καλύτερα

Korean beauty: Οι δύο κορυφαίοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε πριν έρθει ο Χειμώνας!

Keywords
Τυχαία Θέματα