Η Τόνια Κούμπα εξηγεί γιατί δεν θα συνεχίσει στο νέο κύκλο του My Style Rocks!

Τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό πως το My Style Rocks, το οποίο σταμάτησε πρόωρα λόγω του κορονοϊού, θα επιστρέψει την ερχόμενη σεζόν. Στο ριάλιτι θα συνεχίσουν κάποιες από τις παίκτριες που συμμετείχαν τη περασμένη σεζόν, αλλά και νέες διαγωνιζόμενες.

Η Τόνια Κούμπα αποκάλυψε μέσω των social media πως αποφάσισε να μην συνεχίσει στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι

#Not” και εξήγησε τον λόγο που δεν θα τη δούμε στα νέα επεισόδια.

Μάλιστα, έστειλε το δικό της μήνυμα σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με την τηλεόραση: “Ο κορονοϊός μας έπιασε εξαπίνης. Βρήκα τη χρυσή τομή που εξυπηρετούσε τα δικά μου θέλω και τα δικά τους συμφέροντα. Άπαξ και δήλωσα συμμετοχή περιμένανε κάποια πράγματα από μένα. Τήρησα τη σύμβασή μου και κοιμάμαι ήσυχη το βράδυ. Με την άρση αυτού μιλάω πολύ ανοιχτά και αφιλτράριστα. Έχει ολοκληρωθεί όλο αυτό και έκανε τον κύκλο του. Είμαι ένας άνθρωπος που αν ολοκληρωθεί κάτι και κάνει τον κύκλο του, πολύ δύσκολα επανέρχομαι. Σαν παιδί των media που μου δόθηκε το βήμα να με μάθετε, ήρθε η ώρα να το καρπωθώ. Θα πω στα κορίτσια που θέλουν να ασχοληθούν με αυτόν τον κλάδο, χαμηλά η μπάλα, παιδιά. Δεν χρειάζεται να είσαι νούμερο για να φέρνεις στο κανάλι νούμερα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ο Λευτέρης Πανταζής μιλά για το πρόβλημα υγείας του: “Εκεί φοβήθηκα. Σκέφτηκα πως…” 

The Booth: Δείτε ποια ηθοποιός είναι η σημερινή αντικαταστάτρια της Πηνελόπης Αναστασοπούλου! 

Η Νίκη Λυμπεράκη επέστρεψε σπίτι με τον γιο της μετά από μέρες στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών 

Keywords
Τυχαία Θέματα