DIY: Η ψηλή αλογοουρά με πλεξούδα που θα υιοθετήσετε το weekend που έρχεται!

Το weekend που έρχεται θα σας βρει πιθανότατα στο αγαπημένο σας νησί ή στο χωριό με την οικογένειά σας. Κάποιες από εσάς απλά θα φύγετε για το weekend ενόψει της αργίας. Όπως και να ‘χει, είστε ήδη μαυρισμένες και πολύ χαρούμενες.

Υιοθετείτε επιτέλους το bronze make up look που πολύ αγαπάτε και μαζεύετε τα μαλλιά σας σε χαμηλό sleek κότσο ή δημιουργείτε τα ωραιότερα beach waves.

Κι εμείς με τη σειρά μας, δεν

σας αφήνουμε έτσι. Σας προτείνουμε τα ωραιότερα χτενίσματα που μπορείτε να κάνετε μόνες σας ακόμη και στην παραλία. Κι επειδή γνωρίζουμε πόσο αγαπάτε τις αλογοουρές αλλά και τις πλεξούδες σήμερα σας έχουμε ένα hairstyle που συνδυάζει και τα δύο.

Πρόκειται για μια ψηλή αλογοουρά με πλεξούδα στο πλάι. Υπεύθυνη για το συγκεκριμένο χτένισμα είναι η αγαπημένη μας hairstylist #annalovesbraids, expert στις πλεξούδες και με τα πιο ωραία tutorials που παρουσιάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε το video που ακολουθεί και να αντιγράψετε τις κινήσεις της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna • BRAIDS & HAIR TUTORIALS (@annalovesbraids) στις 13 Αύγ, 2020 στις 11:21 πμ PDT

Δείτε μερικά ακόμη τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Τα 3 λάθη που κάνετε μετά το λούσιμο και πρέπει να σταματήσετε asap!

To Barbie pink nail look της Cardi B είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό έχετε δει τελευταία!

Keywords
Τυχαία Θέματα