Met Gala 2019: Πόσες ώρες χρειάστηκαν για να δημιουργηθούν τα looks των celebrities;

Το Met Gala παρομοιάζεται από πολλούς ως τα Oscars της μόδας και η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο βλέπουμε όλους τους stars να περπατάνε στα σκαλιά του Met Museum και να μας εντυπωσιάζουν με τα υπέροχα φορέματα και κοστούμια τους. Φέτος κάποιες stars μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό και είδαμε μοναδικά looks. Πόσες ώρες, μέρες, μήνες χρειάστηκαν για να δημιουργηθούν αυτά τα σύνολα;

Η Priyanka Chopra φόρεσε ένα από τα πιο ωραία σύνολα που είδαμε. Το φόρεμά της ήταν

του οίκου Dior και είχε μια εντυπωσιακή κάπα. Η couture δημιουργία ήταν φτιαγμένη με τούλι, πούπουλα και ασημένια strass. Κάθε πούπουλο κόπηκε στο χέρι και τοποθετήθηκε πάνω στο φόρεμα ανά layer.

Το κορμάκι φτιάχτηκε από τούλι και τρίχες αλόγου. 10 ράφτες δούλεψαν πάνω στο φόρεμα και χρειάστηκε τουλάχιστον 1500 ώρες για να δημιουργηθεί αυτό το αριστούργημα.

Η Sophie Turner, η πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, πήγε στο Met Gala με υπέροχο σύνολο Louis Vuitton. Το outfit της Sophie δημιουργήθηκε από 3 εκατομμύρια sequins κάνοντάς το το πιο λαμπερό σύνολο που είδαμε στο κόκκινο χαλί και χρειάστηκε εκατοντάδες ώρες δουλειάς στο χέρι για να είναι έτοιμο μέχρι τη μεγάλη βραδιά.

Το φόρεμα της Kim Kardashian ήταν αδιαμφισβήτητα το πιο ωραίο κομμάτι της βραδιάς. Ο ίδιος ο Thierry Mugler σχεδίασε μετά από πολύ καιρό ολοκαίνουριο φόρεμα και του πήρε 8 μήνες για να το τελειοποιήσει. Το φόρεμα είχε κρύσταλλα που έμοιαζαν να πέφτουν σαν σταγόνες νερού και όλο το look της Kim ήταν σε wet style για να ταιριάζει με το φόρεμα.

«Αυτή είναι η πρώτη φορά μέσα σε 20 χρόνια που ο Mr. Mugler σχεδιάζει για τον οίκο Mugler. Έτσι το να σχεδιάσει κάτι για μένα ήταν τιμή. Του πήρε 8 μήνες να το δημιουργήσει. Με φαντάστηκε σαν ένα κορίτσι από την Καλιφόρνια που μόλις βγήκε από τον ωκεανό», είπε η Kim Kardashian σε δήλωσή της.

Διαβάστε ακόμα: Met Gala 2019: Οι celebrities που εμπνεύστηκαν τα looks τους από ήρωες της Disney

Keywords
Τυχαία Θέματα