Η Θεανώ Μπέλλα αποκαλύπτει τα 5 σημαντικά μυστικά της για τέλεια επιδερμίδα

Η τέλεια επιδερμίδα είναι το βασικό ζητούμενο όλων σας. Και φυσικά εφαρμόζετε πιστά τις συμβουλές των ειδικών ώστε να το αποκτήσετε και να το διατηρήσετε. Εμείς με τη σειρά μας φροντίζουμε να σας αποκαλύπτουμε όλα τα μυστικά.

Ποια είναι όμως τα σημαντικότερα βήματα που θα σας βοηθήσουν; Η Θεανώ Μπέλλα αποκαλύπτει τα 5 σημαντικότερα μυστικά ομορφιάς που πρέπει από σήμερα κιόλας να τα ακολουθήσετε. 

Νο 1: Ο σωστός καθαρισμός είναι η βάση τής φροντίδας. Πρόκειται για το πρώτο και τελευταίο βήμα στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Εκείνο που πρέπει να φροντίσετε

είναι να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν ανάλογα με τον τύπο δέρματος και τις ανάγκες του. Τα απαλά και ενυδατικά προϊόντα σε μορφή  γαλακτώματος είναι κατάλληλα  για τα ξηρά, ευαίσθητα και ώριμα δέρματα.

Οι  λιπαρές και μικτές επιδερμίδες θέλουν πιο λιπαρές φόρμουλες που διαλύουν το σμήγμα. Παράλληλα, ο σωστός καθαρισμός περιλαμβάνει πάντοτε και την λοσιόν προσώπου, η οποία επαναφέρει το φυσιολογικό, ελαφρά όξινο pH στην επιδερμίδα.

Νο 2: Σωστή διατροφή. Μην περιμένετε υγιές και όμορφο δέρμα χωρίς καλή γενική κατάσταση του οργανισμού σας.  Αυτό σημαίνει πως πρέπει να  ακολουθείτε σωστή και υγιεινή διατροφή, αλλά να κοιμάστε καλά. Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με  λαχανικά  που είναι σημαντικά για την όμορφη όψη της επιδερμίδας.

Νο 3:  Σωστή επιλογή καλλυντικών. Πολύ συχνά, ειδικά όσες από εσάς έχετε μικτή επιδερμίδα επιλέγετε ακατάλληλα προϊόντα περιποίησης.  Η αισθητικό σας είναι εκείνη που μπορεί να σας συμβουλεύσει για τις φόρμουλες που ταιριάζουν και βελτιώνουν το δέρμα σας.

Νο 4:  Δεν αναμιγνύετε προϊόντα διαφορετικών εταιρειών.Κάθε εταιρεία έχει στα καλλυντικά της την δική της ιδιαίτερη βασική σύσταση (γαλακτοποιητές, συντηρητικά κλπ), που δεν ταιριάζουν πάντα με τις βάσεις άλλων εταιρειών.  Μάλιστα, ορισμένες φορές προκύπτουν ακόμη και ασυμβατότητες που προκαλούν ερεθισμούς όπως κοκκινίλες. Καλό είναι κάθε φορά να χρησιμοποιείτε ένα συνδυασμό προϊόντων της ίδιας εταιρείας.

Νο 5: Αντηλιακή προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η ηλιακή ακτινοβολία είναι η κύρια αιτία της  πρόωρης γήρανσης του δέρματος.  Αυτό σημαίνει πως πρέπει να φοράτε καθημερινά αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας.  

Διαβάστε ακόμη:

Bun Tutorial: Είναι μία από τις πιο συχνές αναζητήσεις στο Pinterest κι εσείς θα δείτε σήμερα τα ωραιότερα (video)

Kim Kardashian: Το πεντάλεπτο contouring της έγινε viral -Δείτε το και εφαρμόστε το πριν την επόμενη video κλήση σας!

Keywords
Τυχαία Θέματα