Η σύζυγος του συντρόφου μου είναι το εμπόδιο στην ευτυχία μου…

Κορίτσια μέσα από αυτή τη στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Πριν από 2 χρόνια, σε ένα επαγγελματικό ταξίδι γνώρισα τον σύντροφό μου. Μέναμε τυχαία στο ίδιο ξενοδοχείο,

εκείνος είχε πάει για σεμινάρια με την εταιρεία στην οποία εργάζεται, εγώ για κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που είχα στη Ρόδο και η ζωή μας ήθελε τόσο πολύ μαζί που μείναμε σε διπλανά δωμάτια! Βγήκα στο μπαλκόνι να καπνίσω, εκείνος συνομιλούσε με skype με τη γυναίκα του, κοιταχτήκαμε και ξέραμε από εκείνη την στιγμή πως εγώ είμαι για αυτόν κι εκείνος για μένα. Από τότε έχουν περάσει δύο χρόνια που είμαστε μαζί. Τον πρώτο χρόνο η σχέση ήταν περιστασιακή. Βρισκόμασταν μόνο για σεξ. Πλέον περνάμε πολύ χρόνο μαζί, σε ταξίδια έξω από την Αθήνα, αλλά και κάποια Σαββατοκύριακα που μένουμε μαζί. Η ευτυχία μου όμως δεν μπορεί να ολοκληρωθεί, αφού η γυναίκα του είναι το αγκάθι στη σχέση μας, είναι το εμπόδιο που δεν μπορούμε να προσπεράσουμε. Δεν είναι ακόμα έτοιμος για διαζύγιο όπως μου λέει, γιατί δεν ξέρουμε πώς θα αντιδράσει. Σκέφτομαι να της μιλήσω εγώ, για να τελειώνει η ιστορία, αλλά ο σύντροφός μου αντιδρά. Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Αφροδίτη.

Αφροδίτη, πρακτικά βλέποντας τους ρόλους σας σε αυτή τη σχέση, εσύ είσαι το τρίτο πρόσωπο σε ένα γάμο, επομένως εσύ είσαι το “αγκάθι” στη σχέση ανάμεσα στον παντρεμένο σύντροφό σου και τη γυναίκα του. Επειδή όμως μέσα από την δική σου πλευρά συζητάμε, αυτό που έχω να σου πω, είναι πως μάλλον το εμπόδιο στην ευτυχία σου , είναι ο ίδιος ο σύντροφός σου. Ο οποίος επέλεξε για ένα χρόνο να έχει απλώς μία επαναλαμβανόμενη σαρκική επαφή μαζί σου, χωρίς να ρισκάρει απολύτως τίποτα από την ισορροπημένη ζωή του! Τώρα που επενδύετε περισσότερο χρόνο ο ένας στον άλλον και οι απαιτήσεις σου ίσως μεγαλώνουν, προφασίζεται ως λόγο για να μην πάρει διαζύγιο την όποια αντίδραση της γυναίκας του. Την δική σου αντίδραση, που είσαι αναγκασμένη να αφοσιώνεσαι σε έναν άντρα που δεν είναι δικός σου 100%, γιατί δεν την σκέφτεται; Αν όντως έπρεπε να είστε μαζί Αφροδίτη μου, θα είχε χωρίσει από την πρώτη ημέρα. Το να πας να μιλήσεις σε μία γυναίκα που προφανώς δεν γνωρίζει τίποτα, θα έχει ως αποτέλεσμα να διαταράξεις αμέτρητες ισορροπίες. Αναρωτήσου λοιπόν, αν είσαι όντως η γυναίκα της ζωής του ή απλώς η γυναίκα που του καλύπτει τα κενά όταν βρίσκεται μακριά από τη γυναίκα του.

Με εκτίμηση Δανάη.

Keywords
Τυχαία Θέματα