Η συγγνώμη του Νίκου Μουτσινά για τη χθεσινή του δημοσίευση σχετικά με το συμβάν στο Α.Τ. Ψυχικού

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Χθες, ο παρουσιαστής αναδημοσίευσε στο προφίλ του ένα InstaStory γνωστού ηθοποιού, στο οποίο αναφερόταν πως αστυνομικοί συνέλαβαν ένα ανήλικο αγόρι στην περιοχή του Ψυχικού.

Μάλιστα, αναφερόταν πως ο συγκεκριμένος νεαρός είχε μαζί του σακούλες από το σούπερ μάρκετ και είχε στείλει μήνυμα για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τις αγορές του, ωστόσο πέρασε αρκετή ώρα.

Η αναδημοσίευση του παρουσιαστή,

αλλά και γενικότερα η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσαν την ενόχληση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής πήρε θέση.

Συγκεκριμένα, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία γίνεται λόγος για fake news:

“Επειδή υπάρχουν και όρια!

Τον ”γύρο” του διαδικτύου πραγματοποιεί ανάρτηση συγκεκριμένου γνωστού παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών και εσχάτως ηθοποιού, με την οποία καταγγέλλεται ”κατάχρηση εξουσίας” αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, ”καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού”, ”προσπάθεια να τον ανακρίνουν για τα χθεσινά γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή” (;) και εντέλει, ”επιβολή προστίμου, αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν”, καθώς παρήλθε ”αρκετή ώρα από την αποστολή SMS”.

Μετά από επισταμένη και ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας για το υποτιθέμενο περιστατικό, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού.

Μετά από αυτό εγείρονται πλέον, εκ των πραγμάτων, σοβαρότατες ευθύνες του εν λόγω παρουσιαστή για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου και προσπάθεια δημιουργίας αναίτιας δυσφήμισης ολόκληρης Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του Α.Τ. Ψυχικού, καθώς και στη Διοίκησή του, θέτοντας υπόψη ότι η νομική συνδρομή του Σωματείου προς αυτούς θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει, με κάθε κόστος, να αποφεύγονται τέτοιες αστοχίες που δημιουργούν εντυπώσεις άνευ λόγου και αιτίας”.

Μετά τη παραπάνω ανακοίνωση, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και ζήτησε συγγνώμη για τη δημοσίευσή του.

“Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού. Δεν ήταν πρόθεσή μου να μεταφέρω ψευδείς ειδήσεις αλλά να υπογραμμίσω συμπεριφορές οι οποίες δεν αρμόζουν σε ένα καθεστώς δημοκρατίας, σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη. Ενημερώθηκα σήμερα ότι αυτό το συμβάν δεν έχει συμβεί γι αυτό ζητώ συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση.”, έγραψε ο παρουσιαστής.

Στο “Πρω1νό” διάβασαν on air τα όσα έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς και αποκάλυψαν πώς ξεκίνησε να κυκλοφορεί η συγκεκριμένη είδηση που στη συνέχεια αναδημοσίευσε ο παρουσιαστής:

Διαβάστε ακόμη:

Έκπληξη! Η Χριστίνα Μπόμπα περιμένει δίδυμα-Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη

Έγκυος η Χριστίνα Μπόμπα! Η τρυφερή φωτογραφία με τον Σάκη Τανιμανίδη και η εξομολόγησή της 

Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Οι πρώτες δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά μετά την αποχώρησή του από το J2US!

Keywords
Τυχαία Θέματα