Το Πρω1νό: Ο Λευτέρης Ελευθερίου θα είναι στο All Star YFSF-Η τραγουδίστρια που θέλει να μιμηθεί στη σκηνή του show

Το All Star Your Face Sounds Familiar ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα το επόμενο διάστημα στον ΑΝΤ1 και οι εκπλήξεις θα είναι πολλές!

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα είναι και ο Λευτέρης Ελευθερίου, ο οποίος πέρασε από τη σκηνή του show και είχε καταφέρει να κερδίσει το κοινό με το ταλέντο και το χιούμορ του.

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη Μαρία Κοκολάκη και όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή

του στο All Star YFSF, ανέφερε: “Είμαστε σε συζητήσεις για το All Star YFSF. Ευελπιστούμε ότι θα γίνει, γιατί άλλωστε δεν γίνεται τίποτα στα θέατρα”.

Όσο για τις εμφανίσεις που έκανε στο show, αποκάλυψε ότι αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές, αλλά ξεχωρίζει και ο ίδιος, τις συγκεκριμένες: “Οι εμφανίσεις που αγαπήθηκαν πολύ ήταν ο Σάκης Ρουβάς, ο Θάνος Μικρούτσικος, Η Αρετή Κετιμέ, ο…Do you love me, do you”!

Ο Λευτέρης Ελευθερίου ρωτήθηκε και για τον Θανάση Αλευρά που θα συμμετέχει επίσης στο show και τόνισε: “Ο Θανάσης Αλευράς είναι ο αγαπημένος μου ηθοποιός. Τον θεωρώ τον σημαντικότερο κωμικό που έχουμε”.

Αναφερόμενος στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω του κορονοϊού, εξομολογήθηκε: “Δεν είμαι πάντα στα καλύτερα μου. Όλο αυτό που συμβαίνει με την πανδημία, μου έχει ανοίξει τις αντένες μου και γι’ άλλα πράγματα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Οι πρώτες δηλώσεις του Τρύφωνα Σαμαρά μετά την αποχώρησή του από το J2US!

Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει αγκαλιά με το νέο της κατοικίδιο-Το σχόλιο του Άγγελου Λάτσιου

Ο Πάνος Κιάμος κάνει την έκπληξη και τραγουδάει στα αγγλικά! – VIDEO

Keywords
Τυχαία Θέματα