Η συγκινητική στιγμή που ρεπόρτερ και παρουσιάστρια δακρύζουν, μετά τον εντοπισμό των δυο αγοριών που απήχθησαν από το σχολείο τους

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης 25 Σεπτεμβρίου στις Κυπριακές Αστυνομικές Αρχές, μετά την απαγωγή δύο αγοριών από δημοτικό σχολείο στις Καμάρες, της Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, άντρας ηλικίας 35 ετών, ύψους 1,70–1,75 μ., με δεμένο το ένα χέρι, προσέγγισε τα δύο αγοράκια και τους συστήθηκε ως ο καινούργιος τους δάσκαλος. Ο ίδιος τους προέτρεψε να τον ακολουθήσουν, με πρόφαση να τον βοηθήσουν να μεταφέρει κάποια βιβλία, αφού ήταν τραυματισμένος.

Ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης τον ακολούθησαν και η απουσία τους έγινε γρήγορα αντιληπτή. Αμέσως, οι δάσκαλοι τους, ενημέρωσαν

τις Αστυνομικές Αρχές και ξεκίνησε η μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Ευτυχώς τα δύο αγοράκια βρέθηκαν σε διαμέρισμα σε κοντινή απόσταση από το σχολείο τους, εφτά ώρες αργότερα.

Την ευχάριστη είδηση του εντοπισμού τους γνωστοποίησε και το κυπριακό κανάλι Σίγμα. Ο δημοσιογράφος του σταθμού μετέφερε τα γεγονότα φανερά συγκινημένος και με τρεμάμενη φωνή.

«Είμαι πραγματικά πάρα πολύ συγκινημένος γιατί το έχουμε βιώσει από την αρχή… Είναι στην ίδια ηλικία με τον γιο μου», είπε χαρακτηριστικά ο ρεπόρτερ.

Τα δάκρυα της δεν μπορούσε να συγκρατήσει ούτε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεσημέρι και κάτι», Κατερίνα Χριστοφίδου.

Δείτε το παρακάτω βίντεο:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sigma TV (@sigmatvcy) στις 25 Σεπ, 2018 στις 5:21 πμ PDT

Δείτε ακόμη: Γιώργος Παπαζήσης: Τι του ζήτησε ο γιος του λίγο πριν πεθάνει;

Keywords
Τυχαία Θέματα