«Ω γιε μου, πόσο μου έλειψες»

ΚΟΣΜΟΣ«Ω γιε μου, πόσο μου έλειψες»Τρίτη, Σεπτέμβριος 25, 2018 - 19:15

❱❱ Ο Τζίμι Μπένετ αποκάλυψε λεπτομέρειες της «αποπλάνησής» του όταν ήταν 17 ετών από την ηθοποιό Αζια Αρτζέντο

Πήγε στο ξενοδοχείο για οντισιόν και βρέθηκε στο κρεβάτι με το εσώρουχο κατεβασμένο. Αυτό ισχυρίζεται ο Τζίμι Μπένετ, ο ηθοποιός που έχει κατηγορήσει την Αζια Αρτζέντο, ένα από τα πιο επιφανή «θύματα» του παραγωγού Χάρβεϊ Γουάινστιν, ότι τον βίασε όταν αυτός ήταν μόλις 17 ετών.

Στην πρώτη συνέντευξη που παραχώρησε ο

22χρονος σήμερα ηθοποιός μετά την αποκάλυψη της καταγγελίας του, περιγράφοντας τα γεγονότα εκείνης της μέρας λέει ότι εμφανίστηκε στο ξενοδοχείο «Ritz Carlton» στη Marina del Rey επειδή πίστευε ότι η 37χρονη Αρτζέντο, με την οποία είχε συνεργαστεί πάλι, τον ήθελε για κάποια νέα ταινία. Αυτή όμως είχε άλλα κατά νου.

Του έδωσε σαμπάνια και άρχισε να τον φιλάει λέγοντάς του «Ω, γιε μου, πόσο μου έλειψες» αποκαλύπτει ο Μπένετ στον Ιταλό δημοσιογράφο Massimo Giletti, σύμφωνα με το Daily Beast. O Μπένετ είχε υποδυθεί πράγματι τον γιο της σε μια ταινία του 2004, όταν ήταν μόλις 7 ετών, ενώ είχαν κρατήσει κάποια επαφή, χωρίς να έχουν ξανασυναντηθεί.

«Αφού τα φιλιά άρχισαν να γίνονται πιο μεγάλης διάρκειας άρχισε να βάζει τα χέρια της σε διάφορα σημεία. Μετά από αυτό με έσπρωξε στο κρεβάτι, ξεκούμπωσε τη ζώνη μου και έβγαλε το παντελόνι μου» περιγράφει ο νεαρός, που νωρίτερα είχε πει ότι του είναι δύσκολο να μιλά γι' αυτό σε ξένους, αλλά θέλει να διαλύσει τις αμφιβολίες με την αλήθεια.

Ο παρουσιαστής της ζωντανής εκπομπής με τίτλο «Non e l’Arean» του είπε ότι του είναι δύσκολο να πιστέψει ότι μια γυναίκα μπορεί να βιάσει έναν άνδρα, αφού προηγουμένως είχε ρωτήσει τον Μπένετ αν είχε εκσπερματίσει κατά τη διάρκεια της επαφής μαζί της. Ο ηθοποιός του είπε ότι αυτό που θα ήταν δύσκολο να πιστέψει κανείς είναι ότι ένας «υγιής 17χρονος δεν θα συναινούσε στη συνέχεια της πράξης».

Ο δημοσιογράφος συνέχισε να τον πιέζει δείχνοντάς του τη σέλφι που είχε τραβήξει στο κρεβάτι μαζί της μετά το σεξ, λέγοντάς του ότι δεν δείχνει τραυματισμένος από την εμπειρία.

Ο ηθοποιός, που συνοδευόταν στην εκπομπή από τον δικηγόρο του, εμφανώς ενοχλημένος είπε ότι η αντιμετώπιση που είχε στην εκπομπή δικαίωνε την έως τώρα επιλογή του να σιωπά...

Keywords
Τυχαία Θέματα