Η συγκίνηση του Χρήστου Μάστορα στα Mad VMA 2020: «Θέλω να αφιερώσω το βραβείο σε όλους του νέους από την Βόρεια Ήπειρο»

Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards 2020 είναι εδώ για 17η χρονιά, προσφέροντας συναρπαστικές στιγμές κι έντονες συγκινήσεις, φωτίζοντας τη δύναμη της μουσικής.

Άνθρωποι από όλους τους κλάδους της ελληνικής showbiz ανέβηκαν στη σκηνή για να απονείμουν τα βραβεία στους καλλιτέχνες που ξεχώρισαν το 2020. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Πύρρος Δήμας, ο οποίος έδωσε το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς.

«Χαίρομαι πολύ γιατί με τον τραγουδιστή που κέρδισε έχω ένα κοινό. Είμαστε και οι δύο ψηλοί

και αδύνατοι. Του έχουμε πάντα να τον συντροφεύει το ήθος και η ευγένεια του», είπε ο Πύρρος Δήμας και ανακοίνωσε ότι ο νικητής είναι ο Χρήστος Μάστορας με το τραγούδι «Δεν Έχω Ιδέα».

«Είσαι ο ήρωας μου», ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας, ενώ στην συνέχεια ευχαρίστησε τους συντελεστές του τραγουδιού και τους συνεργάτες του συγκροτήματος. Μάλιστα, φανερά συγκινημένος ο τραγουδιστής θυμήθηκε τη στιγμή που ο Πύρρος Δήμας σήκωσε τα απίστευτα βάρη στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έκανε όλους του Έλληνες περήφανους.

«Θέλω να το αφιερώσω σε όλους του νέους από την Βόρεια Ήπειρο αλλά και σε όλους τους νέους που θέλουν να σπάσουν τους φραγμούς της μειονότητάς τους και να κάνουν κάτι σημαντικό στη ζωή τους γιατί τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι», πρόσθεσε ο Χρήστος Μάστορας.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα:

Η καυτή εμφάνιση της Ιωάννας Τούνη και της Δήμητρας Αλεξανδράκη στα Mad VMA 2020!

Mad VMA 2020: Η συγκίνηση της Ελένης Φουρέιρα την ώρα που παρέλαβε το βραβείο της!

Mad VMA 2020: Το βραβείο που κέρδισε ο Snik και το “ευχαριστώ” στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Keywords
Τυχαία Θέματα