Light: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τον λόγο που τσακώθηκε με τον Snik

Καλεσμένος στην εκπομπή Mega Star ήταν σήμερα (2/1) ο Light!

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Μαντώ Γαστεράτου, μάλιστα, θέλησε να γυρίσει το χρόνο πίσω και να αναφερθεί στην κόντρα που είχε ξεσπάσει στο παρελθόν ανάμεσα στον ίδιο και τον Snik.

Τότε, ο Light εξήγησε τους λόγους που οδήγησαν στον τσακωμό τους. «Είμαστε δυο διαφορετικοί άνθρωποι με τις προτεραιότητές τους, τους χαρακτήρες τους που

στην προκειμένη τυχαίνει να είναι και πολύ ισχυροί που έχουν μάθει πάντα να παίρνουν αυτό που θέλουν. Ήρθαμε κάποια στιγμή σε ρήξη που κανείς από τους δυο δεν ήθελε να κάνει πίσω, εκεί χωρίσαμε και τους δρόμους μας. Μαλώσαμε, στραβώσαμε…το σημαντικό είναι ότι από όλο αυτό βγήκε πολλή καλή μουσική. Όταν πέρασε κάποιος καιρός συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είχαμε κάτι ουσιαστικό να χωρίσουμε, δεν σκότωσε κανένας τη μάνα κανενός», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ράπερ.

Για το ποιος έκανε το πρώτο βήμα προς τη συμφιλίωσή τους, ο Light είπε πως «κάποιοι κοινοί μας γνωστοί και φίλοι μας έσπρωξαν προς τη συμφιλίωση. Ένας κοινός μας φίλος έχω την εντύπωση πως μας είπε ότι είναι καιρός να το λήξουμε όλο αυτό. Από πλευράς μου δεν ήμουν λάθος για αυτό και δεν έκανα εγώ την πρώτη κίνηση για να λυθεί το θέμα ωστόσο έχει τελειώσει πλέον, ο καθένας προχωράει και κάνει τη φάση του».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο οσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Σταμάτης Γονίδης: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με την 2 μηνών κόρη του!

Όλγα Φαρμάκη: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στην κόρη της!

Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε στα τέσσερα νέα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας!

Keywords
Τυχαία Θέματα