Η Σμαράγδα Καρύδη επιστρέφει στην τηλεόραση!

Η Σμαράγδα Καρύδη ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεοπτική οθόνη από τη νέα σεζόν. Μπορεί η ηθοποιός να μην έχει αποκαλύψει τίποτα για το νέο της επαγγελματικό βήμα και να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές, ωστόσο είναι ένα από τα πρόσωπα που οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα ήθελαν στο δυναμικό τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αγαπώ όσο τίποτα αυτά τα απογεύματα του καλοκαιριού που έχεις γυρίσει από τη θάλασσα, πίνεις

τον ελληνικό καφέ, όλα μοιάζουν εύκολα κι απλά και όλα μυρίζουν ευτυχία @loumidis_papagalos #loumidispapagalos #createdwithloumidispapagalos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smaragda Karydi (@smaragda_karidi_official) στις 28 Ιούν, 2020 στις 8:02 πμ PDT

Η δημοφιλής ηθοποιός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real Life έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες του MEGA για να παρουσιάσει το νέο καθημερινό τηλεπαιχνίδι του σταθμού με τον πρωτότυπο τίτλο, «Ένα εκατομμύριο γεν».

Το εν λόγω παιχνίδι, παρά τον τίτλο του, δεν αποτελεί ξένο φορμάτ αλλά είναι ελληνικής έμπνευσης. Πρόκειται για ένα πολύ γρήγορο τηλεπαιχνίδι γνώσεων, στο οποίο όλα εξαρτώνται από την ταχύτητα αντίδρασης των παικτών και τα… λάθη που θα κάνουν λόγω της βιασύνης τους.Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε παρουσιάσει στο MEGA το Celebrity Game Night με μεγάλη επιτυχία, αλλά και το Νότα Μία στον Alpha.

Διαβάστε ακόμα:

Υβόννη Μπόσνιακ: Η εξομολόγηση αγάπης στον Αντώνη Ρέμο και η αδημοσίευτη φωτογραφία τους από το παρελθόν

Σολωμού – Παπαδημητρίου – Θεοχάρη: Έβαλαν τα μπικίνι τους και πόζαραν με χάρη στη θάλασσα

Από το «Κόκκινο Ποτάμι» στις «Άγριες Μέλισσες»;

Keywords
Τυχαία Θέματα