Χάρης Χριστόπουλος: Θα λιώσετε με τη νέα φωτογραφία της Anita Brand με τον γιο τους

Χάρης Χριστόπουλος και Anita Brand περνούν ευτυχισμένες στιγμές, καθώς την περασμένη Πέμπτη έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Το αγοράκι τους ήρθε στη ζωή και την πλημμύρισε με φως, κάνοντας και τους δύο να χαμογελούν διάπλατα.

Η Anita Brand έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο instagram από τις ευτυχισμένες τους στιγμές στο μαιευτήριο με τον μικρό τους πρίγκιπα, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο

για τα μηνύματα αγάπης που λαμβάνουν συνεχώς.

“Η ζωή μας στις τελευταίες δύο μέρες μέσα από δύο φωτογραφίες…….και όταν δεν τον έχουμε αγκαλιά είμαστε και οι δύο από πάνω του και τον χαζεύουμε με τις ώρες. Κορίτσια για σας τι να πω, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για τα κύματα ΑΓΑΠΗΣ που παίρνουμε μέσα από τις ευχές κ τα μήνυμα σας!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ”, έγραψε συγκεκριμένα η Anita Brand στη λεζάντα των όμορφων φωτογραφιών της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ζωή μας στις τελευταίες δύο μέρες μέσα από δύο φωτογραφίες… ….και όταν δεν τον έχουμε αγκαλιά είμαστε και οι δύο από πάνω του και τον χαζεύουμε με τις ώρες Κορίτσια για σας τι να πω, απλά δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουμε για τα κύματα ΑΓΑΠΗΣ που παίρνουμε μέσα από τις ευχές κ τα μήνυμα σας!!!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΚΆΘΕ ΜΙΑ ΣΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand) στις 25 Ιούλ, 2020 στις 11:25 πμ PDT

Μέσα από τα instastories του, ο Χάρης Χριστόπουλος, μας άφησε και εκείνος να έχουμε μια ακόμα κλεφτή ματιά στα… διαμάντια του.

Ο φωτογράφος απαθανάτισε την όμορφη σύζυγό του να ξεκουράζεται έχοντας το μωράκι τους αγκαλιά. “Τα διαμάντια μου είναι παντοτινά”, έγραψε ο ευτυχισμένος μπαμπάς.

Δείτε τη φωτογραφία του:

Διαβάστε ακόμα:

Σολωμού – Παπαδημητρίου – Θεοχάρη: Έβαλαν τα μπικίνι τους και πόζαραν με χάρη στη θάλασσα

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μαζί με την σύζυγό του φωτογραφήθηκαν με τον Tom Hanks και τη Rita Wilson

Από το «Κόκκινο Ποτάμι» στις «Άγριες Μέλισσες»;

Keywords
Τυχαία Θέματα