Η σειρά περιποίησης που θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σας

Τα μαλλιά σας ταλαιπωρούνται καθημερινά από τις συσκευές θερμότητας αλλά και τη συχνή χρήση προϊόντων styling. Όχι, δεν θα τα κόβεται διαρκώς, δεν είναι αυτή η λύση. Εκείνο που πρέπει να κάνετε είναι να χρησιμοποιείται σε κάθε λούσιμο τα σωστά προϊόντα περιποίησης. Κι εμείς σας αποκαλύπτουμε τα αγαπημένα μας.

Πρόκειται για τη νέα σειρά της  L’ Oréal Paris Elvive Extraordinary Oil Jojoba. Το έλαιο Jojoba,

αποτελεί ένα συστατικό με εξαιρετικά ενυδατικές ιδιότητες, χαρίζει εντατική θρέψη στα ξηρά μαλλιά, λειτουργεί κατά του φριζαρίσματος, ενώ παράλληλα προσφέρει μοναδική απαλότητα και λάμψη στην ταλαιπωρημένη τρίχα.

Η νέα σειρά αποτελείται από το σαμπουάν και τη  μάσκα πολλαπλών χρήσεων Extraordinary Oil Jojoba. Πρόκειται για ένα προϊόν  πολλαπλών χρήσεων που χαρίζει στα ξηρά μαλλιά την εντατική θρέψη που χρειάζονται για αξεπέραστη απαλότητα και λάμψη.

Πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε:

Χρήση 1η: Πριν το λούσιμο σε στεγνά μαλλιά (από 5 λεπτά έως και όλη τη νύχτα) για εντατική θρέψη.

Χρήση 2η: Στο ντους, μετά το σαμπουάν για 2-3 λεπτά για εντατική θρέψη και εύκολο ξεμπέρδεμα. 

Χρήση 3η: Χωρίς ξέβγαλμα ως leave in για τέλεια πειθαρχία και λάμψη στο χτένισμά σου.

Η ιστορία του ελαίου Jojoba: Προερχόμενο από το εξαιρετικά άγονο κλίμα της Νότιας Αριζόνα, το έλαιο Jojoba ευδοκιμεί διατηρώντας το νερό που βρίσκεται στο εσωτερικό της γης. Παραδοσιακά, το Jojoba oil χρησιμοποιούνταν κυρίως στην ιατρική  , καθώς είναι γνωστό για τις βαθιά θεραπευτικές του ιδιότητες. Πρώτοι οι Ινδιάνοι, πριν από πολλούς αιώνες, είχαν ανακαλύψει τις καταπληκτικές του ιδιότητες, ενώ στον υπόλοιπο κόσμο το έλαιο αυτό, άρχισε να γίνεται γνωστό από τον 18ο αιώνα και μετά.

Η δράση του: Τα μαλλιά γίνονται με το πέρασμα του χρόνου ολοένα και πιο ξηρά, καθώς χάνουν τα απαραίτητα λιπαρά οξέα. Για αυτόν τον λόγο,  χρειάζονται διαρκή και βαθιά θρέψη για να δείξουν και πάλι όμορφα και λαμπερά. Η επαναστατική σύνθεση της νέας σειράς περιποίησης Elvive Extraordinary Oil Jojoba, χαρίζει στην τρίχα βαθιά επανόρθωση και θρέψη.

Η σύσταση του ελαίου Jojoba, μοιάζει με ανθρώπινο σμήγμα και περιλαμβάνει 98% λιπαρά οξέα, τα οποία βοηθούν την τρίχα να απορροφήσει άμεσα τα θρεπτικά συστατικά που της λείπουν, αναπληρώνοντάς τα, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τα ξηρά μαλλιά να λάμψουν ξανά. Παράλληλα, το Omega-9, προσφέρει στα μαλλιά την θρέψη που πραγματικά χρειάζονται, ενώ η αίσθηση μετά τη χρήση είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και το αποτέλεσμα 100% φυσικό.

Διαβάστε ακόμη:

Ο απίθανος λόγος που φόρεσε η Charlize Theron διαμάντια στα μαλλιά

Το 90’s hairstyle που είδαμε στα SAG Awards και είναι η μεγαλύτερη τάση της σεζόν

Keywords
Τυχαία Θέματα