“Η Ρένα Βλαχοπούλου έκανε ζημιά στην καριέρα μου! Μετά από χρόνια μου ζήτησε συγγνώμη”

Καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Τάκης Σαγιώρ. Ο γνωστός χορευτής έκανε απίθανες αποκαλύψεις, ενώ ανάμεσα σε αυτά που εξομολογήθηκε ήταν πως η Ρένα Βλαχοπούλου τον βοήθησε στην αρχή της καριέρας του, αλλά μετά του έκανε ζημιά και μάλιστα μετά από πολλά χρόνια του ζήτησε συγγνώμη.

«Είναι στο θέατρο Ακροπόλ η Ρένα Βλαχοπούλου βεντέτα, ο Γιάννης Φλερύ, η Σπεράντζα Βρανά… Στο καμαρίνι της Βλαχοπούλου έπαιζαν χαρτάκι στα ενδιάμεσα, η Ρένα, ο Φλερύ, η Ρένα

Ντορ και η Σπεράντζα Βρανά. Τότε, μια μάνα εδώ στην Αθήνα έσφαξε τον γιο της γιατί ήταν αδερφή. Το συζητάγανε στο καμαρίνι και λέει η Σπεράντζα “τραγικό ρε παιδί μου” και απαντάει η Βλαχοπούλου “καλά του έκανε. Κι εγώ θα έκανα το ίδιο”.

Ήταν η μέρα που τσακωθήκανε με τον Φλερύ και της λέει “είσαι μια επαρχιώτισσα, απαράδεκτη” κι έτσι τσακώθηκαν με τον Φλερύ και δεν ξανασυνεργάστηκαν. Η Ρένα Βλαχοπούλου με βοήθησε στην αρχή της καριέρας μου, αλλά μετά μου έκανε ζημιά. Στα 77 της χρόνια, στην Κέρκυρα, μου ζήτησε συγγνώμη και μάρτυς μου ο Θεός», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Σαγιώρ.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην κόρη του και αποκάλυψε πως όταν ήρθε στην Ελλάδα ρωτούσε τους ταξιτζήδες αν ο πατέρας της είναι γκέι!

“Όλες οι γυναίκες μου ήξεραν τις ερωτικές μου επιθυμίες. Δεν το έκρυψα ποτέ. Ανδρικό και γυναικείο φύλο για μένα ήταν το ίδιο. Θα είχα κάνει παιδιά και με άντρες, αλλά δεν κάνουν παιδιά οι άντρες. Δεν παντρευόμουν για να ρίξω στάχτη στα μάτια. Αυτούς τους μισώ και ξέρω πάρα πολλούς. Δέχομαι να μην θες να πεις ότι είσαι ομοφυλόφιλος, αλλά είναι τραγικό να προσπαθείς να το παίξεις στρέιτ, κοροϊδεύεις τους πάντες έτσι. Ο γάμος με την πρώτη μου γυναίκα ήταν υποχρεωτικός επειδή ήταν ανήλικη κι έμεινε έγκυος. Ήμουν ενήλικος, 21 ετών, και με πήγαν στην Ασφάλεια γιατί αυτή ήταν 15. Εγώ δεν το ήξερα, 1.75 με το β…ί εκεί πάνω, που να φανταστώ ότι ήταν 15 χρονών. Και μας πάντρεψαν.

Μόλις έκανε το παιδί έφυγε και είχα το παιδί εγώ. Μετά παντρεύτηκε έναν Αμερικάνο, κέρδισε ένα δικαστήριο και πήρε το παιδί κρυφά στην Αμερική. Μόλις εγώ έγινα γνωστός και ακούστηκε το όνομά μου, αυτή ενοχλήθηκε και έλεγε στο παιδί ότι ο πατέρας σου είναι έτσι, είναι αλλιώς… Η κόρη μου ρώταγε Έλληνες εκεί στην Αμερική αν ξέρουν τον πατέρα της. Στα 16 της ήρθε στην Ελλάδα. Και μια μέρα άλλαξε πολλά ταξί και ρωτούσε τους ταξιτζήδες αν είμαι γκέι. Και της λέω… έδωσες τόσα λεφτά για να μάθεις αν είμαι στρέιτ ή γκέι και δεν ρώτησες εμένα;”, εξομολογήθηκε.

Δείτε εδώ το βίντεο!

Διαβάστε ακόμα: Ο Σάββας Πούμπουρας οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο

Keywords
Τυχαία Θέματα