Spoiler: Το… κινητό πρόδωσε την αποχώρηση παίκτη από το MasterChef!

Το Masterchef φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος τους και ολοένα και περισσότερα spoilers κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και των εκπομπών. 8 παίκτες παραμένουν προς το παρόν στα επεισόδια που βλέπουμε μέσα στον διαγωνισμό μαγειρικής του MasterChef. 3 κορίτσια και πέντε αγόρια. Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι βρίσκονται ακόμα ο Παντελής, η Ασημίνα, η Ιωάννα, ο Μανώλης, η Σπυριδούλα, ο Χρήστος, ο Ζαχίρ και ο Πάνος.

Ποιοι θα είναι οι δύο φιναλίστ; Ποιος θα φτάσει στην πηγή και δεν θα πιει νερό; Σύμφωνα με όσα μετέφεραν στο “Ευτυχείτε” η Βαλεντίνη και η Αγάθη Ράντη, οι

δύο φιναλίστ είναι η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Μανώλης Σαρρής. Οι ίδιες πληροφορίες από την εκπομπή, τις οποίες μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αναφέρουν πως τρίτος θα τερματίσει ο Χρήστος Μπάρκας.

“Ξεκινάμε πρώτα από τις ημερομηνίες των γυρισμάτων, γιατί είχαμε μια αναβολή στα γυρίσματα. Θα γίνουν 6 και 7 Μαΐου προκειμένου να προλάβουν να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες στην Αθήνα. Όλοι οι παίκτες θα συγκεντρωθούν σε ένα reunion όπου θα έχουν συγκεκριμένο ρόλο. Στον τελικό βρίσκεται μια γυναίκα και ένας άντρας. Οι πληροφορίες μας λένε ότι είναι η Σπυριδούλα και ο Μανώλης, ενώ ο Χρήστος φαίνεται να φτάνει στην πηγή και να μην πίνει νερό”, ανέφεραν συγκεκριμένα οι δημοσιογράφοι.

Σήμερα, στην ίδια εκπομπή αποκάλυψαν πως από το παιχνίδι αποχώρησε η Ασημίνα, καθώς χθες το βράδυ άνοιξε χθες το κινητό της τηλέφωνο. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή αυτό, θέλησε να σχολιάσει την 24παίκτρια, τονίζοντας: “Η Ασημίνα έχει πάρα πολύ ωραίους γλουτούς, πάρα πολύ ωραίο ποπό. Είναι ρατσιστικό λίγο αυτό που λέμε, ένα ωραίο κορίτσι δεν μπορεί να μαγειρεύει και πολύ καλά”;

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Πρω1νό: Αποκλειστικά πλάνα από τη συνεργασία του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Εύης Ιωαννίδου

Εντυπωσιασμένη η Φαίη από την κόρη της Τάμτα: “Έχω πάθει σοκ”!

“Η κόρη μου, όταν ήρθε στην Ελλάδα, ρωτούσε τους ταξιτζήδες αν είμαι γκέι!”

Οι δηλώσεις της Τάμτα λίγο πριν αναχωρήσει για το Τελ Αβίβ και τη Eurovision 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα