Η Ράνια Θρασκιά στέλνει το δικό της μήνυμα: «Όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες μέσα στις οποίες ζεις…»

Η Ράνια Θρασκιά μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Ανδρέα Φωτόπουλο, απολαμβάνει το καλοκαίρι της έχοντας στο πλευρό τα παιδιά της.

Η γνωστή παρουσιάστρια ενημερώνει συχνά τους διαδικτυακούς της φίλους για την καθημερινότητά της δημοσιεύοντας φωτογραφίες στα social media. Αυτή τη φορά η Ράνια ανέβασε μια φωτογραφία που απεικονίζει ένα λουλούδι μοναδικό ανθισμένο στην άμμο και έγραψε: «Όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες μέσα

στις οποίες ζεις, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, μπορείς να ανθίσεις. Μην ακούσεις κανέναν που θα προσπαθήσει να σε πείσει για το αντίθετο. Όποτε αμφιβάλλεις για τη δύναμη σου, θυμήσου αυτήν την εικόνα. Αυτό το πανέμορφο λευκό λουλούδι που καταφέρνει και ανθίζει στην άμμο, είσαι ΕΣΥ.»!

Δείτε την εικόνα:

Όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες μέσα στις οποίες ζεις, κόντρα σε όλες τις πιθανότητες, μπορείς να ανθίσεις. Μην ακούσεις κανέναν που θα προσπαθήσει να σε πείσει για το αντίθετο. Όποτε αμφιβάλλεις για τη δύναμη σου, θυμήσου αυτήν την εικόνα. Αυτό το πανέμορφο λευκό λουλούδι που καταφέρνει και ανθίζει στην άμμο, είσαι ΕΣΥ.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη raniathraskia (@raniathraskia) στις Αύγ 18, 2017, 1:09πμ PDT


Keywords
Τυχαία Θέματα