Η Ράνια Θρασκιά είναι σε σχέση -Όσα αποκάλυψε on air για την προσωπική της ζωή!

Η Ράνια Θρασκιά παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνένευξη μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Συγκεκριμένα, η ίδια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και μίλησε για όλα στον Γιώργο Λιάγκα.

Μεταξύ άλλων, η Ράνια Θρασκιά ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή σχετικά με την προσωπική της ζωή και αν είναι single

αυτή την περίοδο. Τότε, η ίδια αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση και πως γενικότερα κρατάει τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαι ισορροπημένη, είμαι καλά. Έχω έναν άνθρωπο να με στηρίζει. Έχω μία σχέση αλλά κρατάω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα. Υπάρχει ένας άνθρωπος υποστηρικτικός, βοηθητικός, φροντιστικός και είναι σημαντικό κι αυτό», είπε αρχικά.

Σκέφτεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μελλοντικά η Ράνια Θρασκιά;«Δεν με απασχολεί ο γάμος. Με ρώτησαν τις προάλλες αν θα ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας και στο ορκίζομαι το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι με νοιάζει να μπορούν όλοι να ανεβούν αυτά τα σκαλιά. Δεν γνωρίζω αν θα ξαναέκανα γάμο αλλά είμαι ανοιχτή σε κάθε χαρά σε αυτή τη ζωή.

Είμαι ένας άνθρωπος που ενώ έχω πονέσει πολύ στα προσωπικά μου, συνεχίζω να είμαι αισιόδοξη. Έχω πονέσει πολύ, αυτή είναι η αλήθεια. Οι χωρισμοί μου με πόνεσαν πολύ, τίποτα δεν είναι εύκολο», τόνισε η Ράνια Θρασκιά στον αέρα του ΑΝΤ1.

Διαβάστε ακόμα:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν εμφανίστηκε στη δίκη γιατί προετοιμάζεται για Πανελλήνιες

Βασίλης Πορφυράκης: «Δεν θα παντρευτούμε ούτε θα κάνουμε παιδιά με τη Ματίνα Νικολάου»

Ελένη Χατζίδου: «Εγώ προσωπικά δεν έχω τίποτα με τη Μαρία Κορινθίου, το μόνο που είπα ήταν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα