Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Τα συμβόλαια τα χτίζει ο άντρας μου με τον δικηγόρο, εγώ βαριέμαι»

Τη Ζενεβιέβ Μαζαρί συνάντησε η κάμερα του «Happy Day» κατά τη διάρκεια επίδειξης μόδας των MiRo. Η γνωστή content director και σχεδιάστρια μόδας ρωτήθηκε για το reality αγάπης που παρουσιάζει στο Star «First Dates», τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά και το συμβόλαιό της. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ουδέποτε δέχτηκε πρόταση για το «Shopping Star».

«Στα 20 έχω πάει και εγώ σε ραντεβού και σηκώθηκα ξαφνικά και έφυγα και δεν με είδε ξανά ο άνθρωπος», είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί

για ένα αποτυχημένο ραντεβού της.

Όσον αφορά στον τρόπο που επιλέγει εκείνη να ντύνεται τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις επίσημες εξόδους, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν ντύνομαι κάθε μέρα με ρούχα υψηλής ραπτικής. Μου αρέσει να είμαι περίεργη, να είμαι διαφορετική. Δεν νιώθω ποτέ άσχημα με οτιδήποτε κι αν φορέσω».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί στο «First Date»

Σχετικά με το «First Dates» και τα νούμερα της τηλεθέασης που σημειώνει, η Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Δεν έχω συνηθίσει τον ρόλο της παρουσιάστριας και ούτε πρόκειται. Στημένο δεν είναι τίποτα στο First DatesΤο First Dates είναι απόλαυση για μένα.

Και τώρα που το παρακολουθώ στο σπίτι με τον άνδρα μου και όταν το γυρίζαμε. Τα νούμερα τηλεθέασης καλό είναι να μην τα συζητάμε γιατί έχουμε παίξει τέσσερα επεισόδια. Εγώ ξέρω ότι τα «σπάμε» γιατί περνάει καλά ο κόσμος».

«Τα συμβόλαια τα χτίζει ο άντρας μου με τον δικηγόρο, εγώ δεν έχω δει. Είμαι εγώ ικανή για συμβόλαια; Βαριέμαι! Έχεις τρελαθεί; Ούτε καν. Έχω άντρα γι’ αυτό», σχολίασε σχετικά με το συμβόλαιό της με το Star.

Διαβάστε ακόμα:

 Σοφία Καρβέλα: «Με βρίζουν στο Instagram ότι δε μιλάω ελληνικά στα παιδιά μου»

 Survivor All Star: Συγγενείς των παικτών βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο – Η μεγάλη έκπληξη

 Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν εμφανίστηκε στη δίκη γιατί προετοιμάζεται για Πανελλήνιες

Keywords
Τυχαία Θέματα