Η Πρωτοχρονιά θέλει glitter nails κι εμείς σας έχουμε τα βερνίκια για να δημιουργήσετε το πιο fancy look

Γιορτές χωρίς glitter δεν γίνεται. Είναι η μόνη περίοδος που όχι απλά επιτρέπεται αλλά επιβάλλεται. Ειδικά στα νύχια αφού τα βερνίκια με glitter είναι εκείνα που θα σας χαρίσουν με μια πινελιά το glam look που ταιριάζει στα parties και το ρεβεγιόν.

Αν πάλι το glitter σας φαίνεται υπερβολικό υπάρχει πάντα και το shimmer που είναι η πιο διακριτική εκδοχή του. Όποια απόχρωση κι αν προτιμάτε φροντίστε να έχει

τη λάμψη που θυμίζει τα λαμπάκια του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Εμείς επιλέξαμε τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών που μπορείτε να απλώσετε και μόνες σας στο σπίτι.

Essie Luxeeffects Glitter Top Coat, A Cur Above: Σε συγκλονιστικό ροζ χρώμα με glitter που θυμίζει παγιέτες. Μπορείτε να το απλώσετε μετά το base coat ή πάνω από nude βερνίκι σας.

Butter London Glazen Peel-Off Glitter Lacquer: Χρυσό, πολύτιμο και πιο λαμπερό ever.

Relvon Core Nail Enamel, Magnetic: Βερνίκι με απόχρωση που κινείται ανάμεσα στο ροζ-μοβ και μπλε. Ιριδίζον και super λαμπερό ταιριάζει και αναδεικνύει όλα τα μήκη νυχιών.

Yves Saint Laurent La Laque Couture Nail Lacquer, Red Lights: Τα υπέροχα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια του Παρισιού κλείνονται σε ένα πολυτελές βερνίκι νυχιών. Κατάλληλο για εσάς που λατρεύετε το κόκκινο μανικιούρ.

Tom Ford Nail Laquer, Soleil: Λαμπερό σαν τον ήλιο και chic. Είναι χρυσό αλλά διακριτικό και τέλειο για το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

Sephora Collection Color Hit Mini Nail Polish, Firework: Παιχνιδιάρικο και πολύχρωμο δείχνει υπέροχο ειδικά αν το Πρωτοχρονιάτικο outfit είναι total black.

OPI Nail Polish Infinite Shiner 2, Mural Mural on the Wall: Μια απόχρωση κόκκινη με κοραλί υποτόνους και χρυσά, μικροσκοπικά glitter. Είναι ζωντανό και έντονο, ιδανικό για τις τολμηρές.

Nars Nail Polish, Patorale: Η rose gold απόχρωση είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της επόμενης σεζόν. Εσείς θα την υιοθετήσετε την πρώτη μέρα του χρόνου.

Orly Nail Laquer, Tiara: Ασημί glitter που θυμίζει διαμάντια. Μπορείτε να το απλώσετε πάνω από το μαύρο μανικιούρ χαρίζοντας μια εξεζητημένη πινελιά στο look σας.

Διαβάστε ακόμη:

Μετά το χθεσινό ξενύχτι μια μάσκα ματιών επιβάλλεται και μάλιστα φυσική

Η αγαπημένη μας haistylist έχει τις καλύτερες ιδέες για το αποψινό σας χτένισμα

Keywords
Τυχαία Θέματα