Η πρεμιέρα της Τατιάνας Στεφανίδου- Τι είπε για την αποχώρηση συνεργάτη της από την εκπομπή

Ξεκούραστη και με… γεμάτες μπαταρίες από τις διακοπές, επέστρεψε στον τηλεοπτικό αέρα η Τατιάνα Στεφανίδου με το «Τατιάνα Live» μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.

H παρουσιάστρια, φορώντας ένα κατακόκκινο midi φόρεμα και μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες, είπε σήμερα το απόγευμα, την πρώτη καλησπέρα της σεζόν.

«Εμείς είμαστε σταθερά στο ραντεβού μας.

Σε ένα τηλεοπτικό σταθμό που μας έδωσε τη δυνατότητα να διανύσουμε ίσως τα δυο καλύτερα χρόνια της πορείας μας», είπε η παρουσιάστρια και πέρασε στη θεματολογία της εκπομπής.

Μετά το πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα η Τατιάνα Στεφανίδου καλησπέρισε τους συνεργάτες της οι οποίοι κατά βάση είναι ίδιοι. Η μόνη αλλαγή είναι η απουσία του Δημήτρη Μαυροκεφαλίδη ο οποίος έφυγε από την εκπομπή λίγες ημέρες πριν την έναρξη. Τη θέση του πήρε ο δημοσιογράφος του ελεύθερου ρεπορτάζ, Βασίλης Σπανός.

Η Τατιάνα Στεφανίδου καλωσορίζοντας τον καινούργιο της συνεργάτη εξήγησε τι συνέβη με το δημοσιογράφο και γιατί αποχώρησε από την εκπομπή. «Τέσσερις ημέρες πριν βγούμε στον αέρα, ο Δημήτρης, μας ανακοίνωσε ότι θα φύγει από την εκπομπή για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Βρήκε μια δουλειά σε μια πολυεθνική στο Λονδίνο που ήταν το όνειρό του να μείνει. Μας υποσχέθηκε να μας κάνει από εκεί ανταποκρίσεις», δήλωσε εξηγώντας πως η αλλαγή της τελευταίας στιγμής προκάλεσε αναστάτωση αλλά τελικά όλα πήγαν καλά.

Δείτε την έναρξη της εκπομπής Tatiana Live στο Epsilon:

Keywords
Τυχαία Θέματα