Δέσποινα Βανδή: Αποφοίτησε η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη

Ημέρα μεγάλης χαράς και συγκίνησης ήταν η σημερινή για τη Δέσποινα Βανδή, καθώς η κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη, αποφοίτησε από το Κολλέγιο Αθηνών! Η τραγουδίστρια βρέθηκε στην τελετή αποφοίτησης και καμάρωσε συγκινημένη την κόρη της να παραλαμβάνει το απολυτήριό της, ολοκληρώνοντας έτσι έναν σημαντικό κύκλο στη ζωή της.

Η 18χρονη, που δεν έχει κρύψει την αγάπη της για τη μουσική, και διαθέτει αναμφισβήτητα μεγάλο ταλέντο, πρόκειται τώρα να ξεκινήσει τις σπουδές της και να ανοίξει ένα νέο και συναρπαστικό κεφάλαιο στην πορεία της. Στην τελετή αποφοίτησης

της Μελίνας Νικολαΐδη έδωσε το παρών και ο νονός της, Κώστας Καπετανίδης.

Η Δέσποινα Βανδή είχε αποκαλύψει σε δηλώσεις της, ότι η κόρη της έχει αποφασίσει να σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και να κυνηγήσει εκεί τα όνειρά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi)

Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε το ευτυχές γεγονός, δημοσιεύοντας στο προφίλ της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες με τη Μελίνα Νικολαΐδη αλλά και τις φίλες της.

«Και τώρα μωρό μου αφέσου στη χαρά του ταξιδιού σου στη ζωή και όρισε εσύ τις διαδρομές σου, τις στάσεις σου, τους συνεπιβάτες σου, τα μπαγκάζια σου, αφέσου στις στιγμές σου, κυνήγα τις επιθυμίες σου, τα όνειρα σου, απόλαυσε τις επιτυχίες σου, αγκάλιασε και μάθε από τις αποτυχίες σου, πέσε, σήκω και να ‘χεις πάντα δίπλα σου ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε, να τους σέβεσαι και να σε σέβονται! Σε αγαπάω μωρό μου!», έγραψε η Δέσποινα Βανδή.

Διαβάστε ακόμα:

 Donald Trump: Πέθανε η πρώην σύζυγός του, Ivana, σε ηλικία 73 ετών

 Κόνι Μεταξά – Μάριος Καπότσης: Το τρυφερό μήνυμα των γονιών του μετά τον γάμο

 Σοφιάννα Αβραμάκη: Μαγνήτισε τα βλέμματα σε βραδινή έξοδό της – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα