Η παλέτα σκιών της σεζόν έχει τα χρώματα του παραδείσου

Στα παρασκήνια των shows οι make up artists χρησιμοποίησαν γερές δόσεις από χρωματιστές σκιές στα μάτια. Το βλέμμα άλλωστε την ερχόμενη άνοιξη έχει ένταση και αποχρώσεις που θυμίζουν κοκτέιλ, εξωτικά λουλούδια, παραδεισένια.

Οι ειδικοί άπλωσαν σκιές σε όλο το πάνω βλέφαρο δημιουργώντας το eye look που θα φορεθεί πολύ την σεζόν που έρχεται. Οι γήινες αποχρώσεις μένουν για λίγο στην άκρη όπως επίσης και τα πολύ σκούρα χρώματα. Αντίθετα τα μάτια αποκτούν πράσινο, πορτοκαλί, κίτρινο, μοβ, κόκκινο ή ροδακινί τόνο χαρίζοντας ένα συγκλονιστικό φινίρισμα στα μάτια.

Το χρώμα τονίστηκε ακόμη

περισσότερο με μαύρη μάσκαρα και περιποιημένα φρύδια. Συνδυάστηκε με την λαμπερή επιδερμίδα και highlighter. Τα ζυγωματικά και τα χείλη απέκτησαν nude και ροδακινί όψη ώστε να ισορροπήσουν την ένταση των ματιών.

Αν φέτος αποφασίσετε α ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη τάση, κάτι που εμείς σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα, θα πρέπει να αποκτήσετε την παλέτα που περιέχει όλα τα χρώματα που θα χρειαστείτε. Πρόκειται για την Anastasia Beverly Hills Rivera Eyshadow Palette. Περιλαμβάνει τόσο ψυχρούς όσο και ζεστούς τόνους που πολύ θα αγαπήσετε. Οι matte, μεταλλικές και shimmer υφές θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα ιδιαίτερο look που θα εντυπωσιάσει.

Χρησιμοποιείστε τους ψυχρούς και φυσικούς τόνους για τις καθημερινές εμφανίσεις σας και τους ζεστούς και πιο έντονους για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Οι ονομασίες των αποχρώσεων είναι εμπνευσμένες όπως για παράδειγμα Cabana (μουσταρδί), Monte Carlo (ματ ροζ), Cannes (έντονο μοβ), Bahamas (έντονο ροζ) και Palm (σοκολατί).

Οι αποχρώσεις που θυμίζουν κόσμημα χάρη στην μεταλλική τους υφή είναι οι: Seychelles (aqua marine), Palermo (ροζ γυαλιστερό) και Mediterranean (μπλε του ουρανού κα της θάλασσας).

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η συγκεκριμένη παλέτα θα γίνει το μεγάλο σας μυστικό ομορφιάς αφού θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε τα ωραιότερα looks της άνοιξης και του καλοκαιριού. Αν είστε αρχάριες καλό είναι να χρησιμοποιείτε την ίδια υφή ώστε να είναι το αποτέλεσμα ισορροπημένο.

Διαβάστε ακόμη:

H Ariana Grande το τερμάτισε με την πιο extreme αλογοουρά που έχετε δει ποτέ

Τα beauty looks της εβδομάδας μόδας στο Μιλάνο που θα σας αφήσουν άφωνες!

Keywords
Τυχαία Θέματα