«Πελαργός» για δύο κούκλους!

SHOWBIZ«Πελαργός» για δύο κούκλους!Πέμπτη, Φεβρουάριος 28, 2019 - 18:12

❱❱ Ο Ζώης Σημαντήρας ετοιμάζεται να γίνει πρώτη φορά μπαμπάς! Το δεύτερο παιδί του περιμένει ο Μάνος Πανταζής

Κοπάδι «πελαργών» αποβιβάζεται σε μερικούς μήνες στην εγχώρια... μοντελοχώρα. Οπως αποκαλύφθηκε μέσα σε ένα 24ωρο, δύο ωραίοι άνδρες οι οποίοι έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους στις πασαρέλες ετοιμάζονται να γίνουν μπαμπάδες!

Πρόκειται για τον Μάνο Πανταζή, ο οποίος υπήρξε περιζήτητο μοντέλο στα 90s, και τον Ζώη

Σημαντήρα, ο οποίος έδρασε στο μόντελινγκ την τελευταία δεκαετία και πλέον κάνει μόνο επιλεκτικές συνεργασίες με μεγάλους σχεδιαστές, όπως ο Νίκος Αποστολόπουλος, αφού θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά, μια και η σύζυγός του Αργυρώ Παντελεάκη είναι τριών μηνών έγκυος.

Σε λίγους μήνες

Ο γοητευτικός Μάνος και η όμορφη διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων έχουν ήδη μια χαριτωμένη κορούλα, περίπου ενάμισι έτους, την οποία βάφτισαν Αννα τον περασμένο Οκτώβριο. Ο Ζώης Σημαντήρας, από την άλλη μεριά, κρατά την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ακριβώς γι' αυτό προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η ανακοίνωσή του στην κάμερα του «Happy Day στον Alpha» ότι σε λίγους μήνες θα γίνει πατέρας!

«Περνάω μια πάρα πολύ καλή φάση στη ζωή μου. Περιμένω το πρώτο μου παιδί σε λίγους μήνες» αποκάλυψε το μοντέλο, συμπληρώνοντας ότι ο «πελαργός» θα καταφτάσει τον Αύγουστο και θα φέρει αγοράκι! Oπως πληροφορηθήκαμε, η σύντροφος του Ζώη δεν ανήκει στον χώρο της showbiz, ονομάζεται Βίκυ και είναι νηπιαγωγός.

Keywords
Τυχαία Θέματα