Η Όλγα Πηλιάκη μιλάει στο faysbook.gr για το πτυχίο της: Ποια σχολή τελείωσε και πώς το γιόρτασε;

Η Όλγα Πηλιάκη επιστρέφει σιγά – σιγά στην καθημερινότητα της μετά την αποχώρηση από το Nomads. Περνάει αρκετό χρόνο με την οικογένεια της και απολαμβάνει όμορφες στιγμές με τα παιδιά της, Μανώλη και Μαλένα!

Ο σύζυγος της, Στέλιος Χανταμπάκης, το μεσημέρι της Δευτέρας αποκάλυψε μέσω των social media πως η Όλγα, βίωσε μια από τις πιο ουσιαστικές στιγμές της ζωής της. Η 28χρονη αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, πήρε το πτυχίο της! Ο παρουσιαστής και μοντέλο, γεμάτος υπερηφάνεια φωτογραφήθηκε μαζί της και με τα

παιδιά τους αμέσως μετά την ορκωμοσία και ανήρτησε την εικόνα στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: “Μαμά… για άλλη μια φορά μας έκανες υπερήφανους… Master στο είδος σου! Συγχαρητήρια”!

Η Όλγα αν και μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος, κατάφερε να πάρει το πτυχίο της. Εμείς επικοινωνήσαμε μαζί της και της ζητήσαμε να μας αποκαλύψει τα πάντα για τις όμορφες στιγμές που βίωσε. Αρχικά την ρωτήσαμε αν θα την ενδιέφερε να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον κλάδο που τελείωσε: “Αποφοίτησα από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ). Είναι ένα επάγγελμα με το οποίο έχω ασχοληθεί στο παρελθόν και ίσως θα μπορούσα να το κάνω και στο μέλλον, παράλληλα με άλλα ενδιαφέροντα που έχω όπως είναι η υποκριτική και ο χορός”! Όσο για τα συναισθήματα της, μας εξομολογήθηκε: “Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να πάρω το πτυχίο μου, ενώ ταυτόχρονα είμαι σύζυγος και μητέρα. Νιώθω ολοκληρωμένη. Θεωρώ ότι η γνώση είναι πολύ σημαντική σε έναν άνθρωπο και δεν πρέπει ποτέ να σταματάμε να την αναζητάμε”!

Φυσικά, της ζητήσαμε να μας αποκαλύψει ποιοι ήταν στο πλευρό της στην ορκωμοσία κι αν ετοίμασαν κάτι για να το γιορτάσουν: “Κοντά μου ήταν η οικογένεια μου, όπως σε όλες τις σημαντικές στιγμές για μένα! Πήγαμε για φαγητό όλοι μαζί! Ήταν τα γενέθλια της Μαλένας μας, όποτε η μέρα ήταν αφιερωμένη σε εκείνη”!

Σημερα η Μαλένα μας έγινε ενός! Να τα εκατοστήσεις αγγελούδι μας! Η μεγαλύτερη ευλογία να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν! @stelioshantampakis Let’s party!#hantampakakia #malenababaki #mylittleprincess #babygirl #1yearsold #happybirthday #loveyoutothemoonandback

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @olgapiliaki στις Δεκ 12, 2017, 12:51μμ PST

Η Όλγα Πηλιάκη μας τόνισε πως αφιερώνει το πτυχίο της, στην οικογένεια της: “Όπως κάθε τι που κάνω στη ζωή μου και κάθε μου προσπάθεια είναι για τα παιδιά μου και την οικογένεια μου, έτσι και το επίτευγμα μου αυτό το αφιερώνω σε εκείνους!”. Τέλος, μας ξεκαθάρισε πως η αποχώρηση της από το Nomads, δεν είχε καμία σχέση με το πτυχίο της.

Keywords
Αναζητήσεις
@olgapiliaki
Τυχαία Θέματα