Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 13 ΔεκεμβρίουΤετάρτη, Δεκέμβριος 13, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Μπείτε στην ουσία των πραγμάτων και μην ασχολείστε με λεπτομέρειες που δεν έχουν αξία. Επιβάλλεται να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις οικονομικές σας ενέργειες. Οι εργασίες που θα κάνετε στο παρασκήνιο θα σας φέρουν στη θέση του νικητή την κατάλληλη στιγμή.

ΤΑΥΡΟΣ: Η κάλυψη των άμεσων αναγκών σας θα γίνει με τη βοήθεια της οικογένειάς σας. Μοιράστε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας και τοποθετήστε τους σε θέσεις που τους ταιριάζουν. Βασιστείτε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις και κερδίστε αυτά

που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφού δεν έχετε να χάσετε τίποτα, δώστε μια δεύτερη ευκαιρία εκεί που πρέπει. Ανακαλύψτε νέες μεθόδους ανάπτυξης, γιατί παρότι θα υπάρχουν αρκετές επιτυχίες, θα διαπιστώσετε και ορισμένες ελλείψεις που πρέπει να τις καλύψετε με περισσότερη εργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε βαρύτητα στις σχέσεις σας με πρόσωπα με τα οποία είστε βαθιά συνδεδεμένοι. Ξεκαθαρίστε τις καταστάσεις πριν γίνουν πολύπλοκες και μη δείχνετε ευάλωτοι σε ό,τι προκύπτει. Οπλιστείτε με υπομονή και ασχοληθείτε εντατικά με τις εκκρεμότητές σας.

ΛΕΩΝ: Κάντε μια προσπάθεια να δικαιολογήσετε τη συμπεριφορά ενός καλού φίλου σας. Ξεπεράστε τις εντάσεις που οδηγούν σε κρίσεις στις προσωπικές σχέσεις σας. Ζητώντας από τα άτομα του περιβάλλοντός σας πλήρη συμμόρφωση, γίνεστε καταπιεστικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν κάνετε τις σωστές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή, όλα θα πάνε καλά. Οι ξεκάθαρες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Αφήστε στην άκρη τις γκρίνιες και προσπαθήστε να περάσετε περισσότερες ώρες με τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Πλησιάστε κάποια άτομα που ξέρετε πως τα έχετε αδικήσει στο παρελθόν και βοηθήστε τα. Μάθετε να μην υποτιμάτε ούτε τους ανθρώπους ούτε τις καταστάσεις. Δεν μπορείτε να αποφύγετε την επανάσταση ενός συνεργάτη που πιέζατε αρκετό καιρό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η επικοινωνία και οι νέες συνεργασίες θα συμβάλουν στην αναβάθμιση των οικονομικών σας. Κάντε μια ειλικρινή συζήτηση, στην οποία θα αποδεχθείτε τις αδυναμίες σας. Περιορίστε τις απαιτήσεις που έχετε από τον σύντροφό σας, γιατί τον πιέζετε πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εχει φτάσει η στιγμή να συνειδητοποιήσετε πως δεν μπορεί να γίνεται πάντα το δικό σας και πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς. Μην επιτρέψετε σε μια αβάσιμη πληροφορία που θα πάρετε να μετατρέψει τον εργασιακό χώρο σας σε πεδίο μάχης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με διπλωματικές κινήσεις θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας. Βάλτε τα δυνατά σας για να κάνετε ό,τι καλύτερο για το μέλλον σας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα λείψουν τα άτομα που θα σας στηρίξουν στις προσπάθειές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείτε μέσα από συζητήσεις να βρείτε τις λύσεις για να προωθήσετε τα σχέδιά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει στις επαγγελματικές σχέσεις σας και καταπολεμήστε τις φοβίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αλλάζει το σκηνικό στην κοινωνική σας ζωή. Γίνεστε πιο ανοιχτοί και προσιτοί στους γύρω, με αποτέλεσμα να κάνετε πιο εύκολα καινούργιες γνωριμίες. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί νέες ευθύνες προβλέπεται να προκύψουν στον επαγγελματικό χώρο σας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα