Η nude παλέτα σκιών που πρέπει να βρίσκεται μόνιμα στο νεσεσέρ σας

Οι nude αποχρώσεις στα μάτια είναι κλασικές όπως το κόκκινο κραγιόν στα χείλη. Βρίσκονται πάντα ανάμεσα στα trends κάθε σεζόν και οι make up artists συνεχίζουν να σας υπενθυμίζουν πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται στο νεσεσέρ σας μια nude παλέτα σκιών.

Οι γήινες και διακριτικές αποχρώσεις άλλωστε ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επιδερμίδας αλλά και σε κάθε look, πρωϊνό ή βραδινό. Επίσης είναι μπαλαντέρ αφού μπορείτε να τις συνδυάσετε με οποιαδήποτε απόχρωση στα χείλη και τα ζυγωματικά.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε την ωραιότερη παλέτα της σεζόν που πρέπει να πάρει τη θέση που της αξίζει.

Πρόκειται

για την Bobbi Brown Nude on Nude Palette. Η διάσημη make up artist και δημιουργός της παλέτας έκρυψε μέσα στην συσκευασία όλες τις αποχρώσεις και υφές που χρειάζεστε ώστε να αποκτήσετε το ωραιότερο look.

Εμπνευσμένη από τα φυσικά χρώματα στο πρόσωπο μιας γυναίκας ενισχύει τα χαρακτηριστικά και επιτρέπει στον πραγματικό σας εαυτό να λάμψει. Η Nude on Nude παλέτα περιλαμβάνει αποχρώσεις που κολακεύουν την απόχρωση του δέρματος και δημιουργούν μια υγιή λάμψη-ο τέλειος σύντροφος για μάτια που ξεχωρίζουν με φυσικό τρόπο.

Απογειώνει την αισθητική του nude make up look. Αυτές οι αποχρώσεις είναι απαραίτητες και οι πλέον κολακευτικές σκιές ματιών που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αυτό το ανεπιτήδευτα όμορφο μακιγιάζ –είτε πρόκειται για μια απλή, καθημερινή, είτε για λαμπερή, βραδινή εμφάνιση.

Η παλέτα περιλαμβάνει τις εξής 10 αποχρώσεις σκιών: Eye Shadow: απαλό matte χρώμα Μια μεταξένια, matte σκιά σε σκόνη, που προσδίδει χρώμα που δουλεύεται και αναμειγνύεται εύκολα.

Shimmer Wash Eye Shadow: Μια διάφανη λάμψη που φωτίζει απαλά τα βλέφαρα

Metallic Eye Shadow: Σκιά πλούσια σε λάμψη και χρώμα, που δημιουργεί ένα αισθησιακό, εκλεπτυσμένο look.

Sparkle Eye Shadow: Ένας μεταξένιος συνδυασμός από γυαλιστερά μαργαριτάρια και επιβλητική λάμψη που φωτίζει στιγμιαία τα μάτια

Διαβάστε ακόμη:

Οι ωραιότερες γκρι αποχρώσεις στα μαλλιά των celebrities

Ο make up artist της Beyonce αποκαλύπτει τα πιο cool trends της Άνοιξης

Keywords
Τυχαία Θέματα