Η Ντορέττα Παπαδημητρίου εξομολογείται: ”Θα ήθελα τρίτο παιδί…”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου και μίλησε για όλους και για όλα.

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας για την προσωπική της ζωή εξομολογήθηκε: «Είμαι όντως προσεκτική όσον αφορά την προσωπική μου ζωή. Αυτό όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα με εμπόδιζε να ανοίξω ένα νέο κύκλο στη ζωή μου. Ισχύει αυτό που είχα πει στο παρελθόν. Θα ήθελα τρίτο παιδί, αν και εφόσον υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στις σκέψεις μου».

Αναφερόμενη στη σχέση που έχει με τα παιδιά της είπε: «Με τα παιδιά συζητάμε πολύ. Είναι κάτι που έχουμε χτίσει από τότε που ήταν μικρά. Οπότε, οτιδήποτε και να συνέβαινε στη ζωή μου, θα το συζητούσα πρωτίστως με τα παιδιά και μετά θα έκανα την οποιαδήποτε κίνηση. Ακόμα και για το εξώφυλλο που είχα κάνει σε εβδομαδιαίο περιοδικό για την εκστρατεία κατά του Αids και το αφιέρωμα Naked Issue μίλησα με τα παιδιά και εστιάσαμε στο μήνυμα που θα στέλναμε με τη συγκεκριμένη φωτογράφιση. Το γνώριζαν πριν το κάνω».

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: Η Λάουρα Νάργες ανατρέπει αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα για τον Μιχάλη Μουρούτσο!

Keywords
Τυχαία Θέματα