7 μυστικά για τέλεια πόδια!

Το καλοκαίρι ήρθε! Και τα περιποιημένα πόδια χαρίζουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση για να κυκλοφορήσετε με κοντά φορέματα και σορτς. Αυτα είναι τα 6 μυστικά για τέλεια πόδια!

1. Αν χρησιμοποιείτε κερί ή χαλάουα για αποτρίχωση, μην παραλείπετε ποτέ να κάνετε προηγουμένως απολέπιση. Αν δε σας βρίσκεται κάποιο ειδικό προϊόν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο με χοντρό αλάτι ή ζάχαρη.

2. Η καλύτερη ώρα για το ξύρισμα είναι το πρωί, τότε που τα

πόδια δεν είναι καθόλου πρησμένα.

3. Αν σας τελείωσε ο αφρός ξυρίσματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λίγη ποσότητα ξηρού λαδιού. Βοηθάει τη διαδικασία εξίσου καλά και παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος.

4. Το καλοκαίρι που κάνουμε συνέχεια ντους, η ενυδάτωση είναι πολύ σημαντική γιατί το δέρμα αφυδατώνεται. Μην ξεχνάτε κάθε φορά που βγαίνετε από το ντους να απλώνετε στα πόδια σας λίγο λάδι ή ενυδατική κρέμα. Αν είναι νωπά, ακόμα καλύτερα.

5. Αν έχετε κάποιο σημάδι ή κοκκινίλα που σας ενοχλεί πολύ, μπορείτε να το καλύψετε με ελάχιστο κονσίλερ στον τόνο του δέρματός σας.

6. Πριν βγείτε το βράδυ απλώστε λίγο λάδι στους μηρούς σας ή μία ενυδατική κρέμα που να περιέχει shimmer, ώστε τα πόδια σας να φαίνονται όμορφα και λαμπερά. Είναι το κόλπο που εφαρμόζουν πολλά top models πριν βγουν στην πασαρέλα!

7. Απλώνετε συχνά ελαιόλαδο & λάδι καρύδας: Δύο από τα πιο οικονομικά, φυσικά συστατικά που μπορούν να λειτουργήσουν ως «βάλσαμο» στη ξηροδερμία. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά, χαρίζουν βαθιά ενυδάτωση ενώ μαλακώνουν ακόμη και τα πιο τραχιά σημεία των ποδιών (όπως τα γόνατα).

Το μυστικό

Μην ξεχνάτε: ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνα πέδιλα. Φορώντας ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα σε απόχρωση που ταυτίζεται με αυτή της επιδερμίδας σας, τα πόδια σας θα φαίνονται μακρύτερα.

The post 7 μυστικά για τέλεια πόδια! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα