Μιμή Ντενίση: Η ανασκόπηση για τη ζωή της με αφορμή τα γενέθλια της!

Ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τη Μιμή Ντενίση, καθώς έχει τα γενέθλια της! Με αφορμή τα μηνύματα αγάπης που δέχτηκε, έκανε μια ιδιαίτερα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και στη λεζάντα έκανε τη δική της ανασκόπηση για τη ζωή της και τα όσα έχει βιώσει μέχρι σήμερα.

Διαβάστε τα όσα έγραψε η Μιμή Ντενίση:

Γενέθλια σήμερα κι έχω πάρει τόση αγάπη από χτες την νύχτα!!! Θα ‘θελα να μπορώ όχι μόνο να γράψω στον καθένα χωριστά αλλά κ να σας αγκαλιάσω κι να σας φιλήσω!!!! Η ζωή μου ήταν πάντα

έντονη με πολλή δουλειά διάβασμα, προσπάθειες, επιτυχίες, ατυχίες, αγωνίες κι όλα όσα συνθέτουν την περιπέτεια μιας δραστήριας ζωής.. Είμαι ευγνώμων γιατί μου χάρισε μια εξαιρετική οικογένεια που είναι πάντα το στήριγμα μου, μια κόρη που είναι το δώρο της ζωής μου, πολλούς αληθινούς φίλους και τόση επιτυχία που δεν την είχα φανταστεί ούτε στον ύπνο μου.

Και επιτυχία θεωρώ την αγάπη και την εκτίμηση που νοιώθω να με πλημμυρίζει από συναδέλφους, φίλους αλλά και από όλον αυτόν τον κόσμο που με τιμά τόσα χρόνια με την παρουσία, τα σχόλιά του, τις εκδηλώσεις του. Να είστε όλοι γεροί γιατί χωρίς υγεία δεν είμαστε τίποτα και να ανταμώσουμε όλοι γρήγορα!

Δείτε την ανάρτησή της:

View this post on Instagram

A post shared by Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi) on May 15, 2020 at 6:09am PDT

Διαβάστε ακόμη:

Χτύπησαν δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ την ώρα του ρεπορτάζ! – VIDEO 

Ο Κώστας Νταλιάνης για το MasterChef: “Έχω πέσει από τα σύννεφα με κάποια πράγματα…” 

Η Sophie Turner είναι έγκυος-Η πρώτη φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά! 

Keywords
Τυχαία Θέματα