Η μητέρα του Άνθιμου Ανανιάδη μιλάει για τα “σύννεφα” στη σχέση του γιου της με τη Μαρία Νεφέλη Γαζή!

Μετά την απόφαση της Μαρίας Νεφέλης Γαζή να κάνει unfollow τον Άνθιμο Ανανιάδη στο Instagram και να διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από το προφίλ της, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για οριστικό χωρισμό ανάμεσα τους.

Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός μιλώντας στους δημοσιογράφους σε πρόσφατη έξοδο του, τόνισε πως ένα unfollow δεν συνεπάγεται με τον χωρισμό. Η μητέρα του ηθοποιού, Εύη

Καραγιάννη, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ του γιου της και της Μαρίας Νεφέλης και ανέφερε πως τους σέβεται και θέλει να ξέρουν τι κάνουν.

«Έχει έρθει ένα παιδί στον κόσμο. Μία ζωή είναι ότι μεγαλύτερο και καλύτερο μπορεί να συμβεί, στον άνθρωπο στον κάτοχο και την ανθρωπότητα. Αγαπώ και τα δύο τα παιδιά, σέβομαι πάρα πολύ τις ζωές τους και θέλω να ξέρουν τι κάνουν, να ξέρουν τι θα αποφασίσουν, να είναι ευτυχισμένοι και να έχουν τις δικές τους αποφάσεις. Ο Άνθιμος έχει μάθει να ζει ελεύθερος, σεβόμενος πάντα τις αρχές της οικογένειάς μας. Είμαι παραδοσιακή γυναίκα και μητέρα», εξομολογήθηκε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Παντρεύονται με θρησκευτικό γάμο στη Μύκονο

Keywords
Τυχαία Θέματα