Αντώνης Ρέμος-Υβόννη Μπόσνιακ: Νέες πληροφορίες για το μυστικό γάμο τους

Τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον Αντώνη Ρέμο να παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του Υβόννη Μπόσνιακ. Πολλοί αναφέρουν πως θα πραγματοποιηθεί μια υπέρλαμπρη τελετή με αρκετούς καλεσμένους στη Μύκονο. Το ρεπορτάζ του περιοδικού Down Town έρχεται να ανατρέψει τα όσα γνωρίζαμε μέχρι

πρότινος.

Σύμφωνα με το περιοδικό, φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν ότι ο γάμος θα γίνει την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, διακριτικά και με λίγους καλεσμένους. «Ο Αντώνης δεν θέλει να προκαλέσει. Επίσης, δεν θα έκανε ποτέ τον γάμο του στη Μύκονο. Λατρεύει το νησί, αλλά δεν θέλει να πυροδοτήσει το ήδη αρνητικό κλίμα που υπάρχει στα social media για τη σχέση του με τη Μύκονο. Επίσης, δεν του αρέσει να αιωρούνται φήμες για πράγματα που δεν ισχύουν. Είναι τρομερά μυστικοπαθής όσον αφορά στην προσωπική του ζωή και αντιδρά υπερβολικά στις ανακρίβειες. Και μία από αυτές είναι η παραφιλολογία του χλιδάτου γάμου», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ημερομηνία θα ανακοινωθεί μια εβδομάδα πριν ενώ η τελετή θα πραγματοποιηθεί σε εκκλησία των νοτίων προαστίων. Το σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι θα παντρέψει η Μαρία Μπεκατώρου ενώ ακούγονται έντονα και τα ονόματα του επιχειρηματία Κώστα Πηλαδάκη και του Γιάννη Παπαθεοχάρη.

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης Καβατζίκης το πρωί της Πέμπτης παρουσίασε το σχετικό ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ σύμφωνα με το οποίο η πιθανή ημερομηνία του γάμου είναι 15 Σεπτεμβρίου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός είναι ο πρώην σύζυγος της Meghan Markle: Μοιάζει με τον πρίγκιπα Harry;

Keywords
Τυχαία Θέματα