Η μεγάλη ανατροπή στο The Voice: Όλα όσα ειπώθηκαν στο Πρω1νό και οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

Kαι ενώ είμασταν σχεδόν σίγουροι πως η Τάμτα θα αναλάβει την παρουσίαση του The Voice νέα βόμβα έσκασε στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» που αναφέρει πως η τραγουδίστρια δεν δέχτηκε αυτόν τον ρόλο.

Για την ακρίβεια η Τάμτα έκανε πολλές συναντήσεις με το κανάλι και την παραγωγή και το σκεφτόταν σοβαρά να αναλάβει την παρουσίαση αλλά τελικά αποφάσισε να πει το όχι καθώς θεωρεί πως δεν έχει τον χρόνο να προετοιμαστεί όπως θα ήθελε.

Η Τάμτα είναι άψογη

επαγγελματίας και δεν θέλει να κάνει κάτι το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κατώτερο από τις προσδοκίες της. Η ίδια θέλει να είναι τελειομανής και γι’αυτό προτίμησε να μην δεχτεί τη συγκεκριμένη πρόταση.

Ο Τούρκος παραγωγός ήθελε τον Γιώργο Λιανό και τη Χριστίνα Μπόμπα και έτσι αυτό θα είναι το δίδυμο που θα παρουσιάσει το The Voice.

Όπως αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη τα γυρίσματα και οι πρόβες ξεκίνησαν την Κυριακή το βράδυ. Η δημοσιογράφος παραδέχτηκε πως υποψήφιος για τη θέση του παρουσιαστή ήταν και ο Γιώργος Λιάγκας.

«Έχουμε κάνει αρκετά δοκιμαστικά με τη Χριστίνα Μπόμπα. Με τη Χριστίνα νιώθω άνετα γιατί τη γνωρίζω από τον Άγιο Δομίνικο.»

«Αφήνω στο παρελθόν ό,τι συνέβη με τον Γιώργο Λιάγκα…»

Διαβάστε ακόμα: Δες πώς ευχήθηκε η Χριστίνα Πολίτη στον Κώστα Σπυρόπουλο για τα γενέθλιά του

Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει πόσα κιλά πήρε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

Ζέτα Μακρυπούλια: «Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο θέατρο και την τηλεόραση θα διάλεγα…»

Keywords
Τυχαία Θέματα